Dėl audros dalyje maršrutų apie valandą vėluoja keleiviniai traukiniai

  • Teksto dydis:

Besitęsianti audra pirmadienį sutrikdė traukinių eismą – dėl užvirtusių ant bėgių medžių ir elektros tiekimo sutrikimų dalyje maršrutų keleiviniai traukiniai vėluoja mažiausiai valandą, taip pat iki paros gali vėluoti suplanuoti krovinių pervežimai, skelbia „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG).

„Šiai minutei buvo paveikta apie 30 traukinių, informacija nuolat atnaujinama, kadangi audra Lietuvoje vis dar nerimsta“, – pirmadienį išplatintame pranešime teigė LTG.

Pasak bendrovės, traukiniai apie valandą gali vėluoti maršrutuose Vilnius–Klaipėda, Mažeikiai–Panevėžys, Vilnius–Varėna.

Labiausiai audringų orų paveikti traukinių maršrutai iš Vilniaus į Turmantą, Kauną, taip pat iš Šiaulių į Rygą.

Pasak LTG, netoli Rygos, dėl vykdomų su audra susijusių atstatymo darbų, traukinių eismas sustabdytas, nuo Jelgavos iki Rygos šįryt traukinio keleiviams užsakyti autobusai.

Dėl audringų orų nutrūko elektros tiekimas Kenos, Šeštokų ir Radviliškio terminaluose, taip pat ruožuose nuo Radviliškio iki Mažeikių ir Joniškio link, o ruože Naujoji Vilnia–Turmantas užfiksuota nuvirtusių medžių.

Pasak bendrovės, pagrindiniuose geležinkelių tinklo keliuose ant bėgių esančios kliūtys jau pašalintos, tačiau iki 24 valandų gali vėluoti suplanuoti krovinių pervežimai, nes pašalinus kliūtis pirmiausia juda keleiviniai traukiniai.

Dėl didelio vėjo šiandien taip pat bus apribotas ir intermodalinių terminalų darbas.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių