Prekybininkai suka galvas, kaip prisivilioti kasininkus

  • Teksto dydis:

Lietuvoje vis didėja kasininkų-pardavėjų trūkumas, praneša LNK.

Prekybos centrai įvairiais būdais stengiasi spręsti šią problemą. Vienas iš galimų sprendimų – Vilniuje atidarytas specializuotas mokymų centras. Jis – tarsi tikra parduotuvė.

„Kasininkai iš tikrųjų šiandien yra viena paklausiausių specialybių mažmeninės prekybos rinkoje. Bent jau mūsų tinklas šiuo metu ieško bent 80 darbuotojų. Šią problemą bandoma spręsti įvairiais būdais – tiek pasitelkiant modernias technologijas, tiek ir didinant atlyginimus“, – sako „Maxima LT“ atstovas Paulius Stonis.

Be kasininkų Lietuvos darbo rinkoje taip pat matomas didelis poreikis inžinierių, pardavimo vadybininkų, finansininkų bei logistikos specialistų. Tuo tarpu informacinių technologijų sritis išlieka ta, kur darbuotojų trūksta labiausiai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vike

Vike portretas
Gal mokekit normalius atlyginimus ir mazinkit kruvius zmonems

mmmmmm

mmmmmm portretas
kat pvz nueini darbintis i maxima kur truksta darbuotuoju ir pasakai noretum dirbt visa savaite nes kitaip nesigauna nes ner kur vaiku palikt .jiems iskart jau nereik darbuotuoju.niekas neatsizvelge i mamas su vaikais.

taip

taip portretas
Truksta kasininku? Tegu pakelia uzpakaliukus visokie virsininkeliai,direktoreliai ir seda uz kasu piko metu.Nes direktoreliai isivaizduoja,kad jie yra nesamdomi darbuotojai o parduotuves šeimininkai.
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių