Tarnybos vadovui už biudžeto lėšas – „egzistencinės“ terapijos mokymai: tarp dėstytojų – ir rusai

  • Teksto dydis:

Lošimų priežiūros tarnybos (LPT) vadovas Virginijus Daukšys 2022 metais už biudžeto lėšas dalyvavo „egzistencinės terapijos“ kursuose, antradienį skelbia portalas „Delfi“.

Pasak portalo, neseniai dėl gero darbo antrai kadencijai paskirtas LPT direktorius 2022-ųjų gegužės 3-16 dienomis viešėjo Birštone, kur lankė Humanistinės ir egzistencinės psichologijos instituto organizuotus kursus.

Skelbiama, kad už V. Daukšio dalyvavimą mokymuose LPT sumokėjo 1030 eurų, dar 1625 eurų kainavo jo apgyvendinimas viešbutyje.

„Delfi“ teigimu, įsakymą dėl V. Daukšio komandiruotės į Birštoną finansų ministrė Gintarė Skaistė pasirašė 2022 metų balandį. Jame nurodyta, kad LPT lėšomis, be dalyvio mokesčio ir apgyvendinimo, dar apmokėtos automobilio „Lexus“ parkavimo ir degalų kelionei išlaidos.

V. Daukšys teigė, kad mokymai buvo aktualūs jam kaip LPT vadovui, juose jis įgijo vadovavimo, efektyvesnio funkcijų vykdymo įgūdžių.

Anot „Delfi“, Humanistinės ir egzistencinės psichologijos instituto dėstytojų, terapeutų ir supervizorių sąraše yra 14 Rusijos ir du Baltarusijos piliečiai.

G. Skaistė antrajai kadencijai be konkurso V. Daukšį paskyrė balandžio pabaigoje. Tai padaryti leido labai geras tarnautojo veiklos įvertinimas, o sprendimui skirti jį neorganizuojant atrankos įtakos turėjo milijonus, įtariama, pralošusio Šarūno Stepukonio istorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

motina parduos

motina parduos portretas
snukys viska pasako apie sita frukta.

Gintaras

Gintaras portretas
Šikinytės laikais suklestėjo visokie mokymai už mokesčių mokėtojų pinigus biudžetinės įstaigos ministerijos taip besiuntinėdamos į įvairius mokymus išvagia šimtus tūkstančių ir tai nėra jokia paslaptis tai nauja mada gražiai kultūringai suma pasidalijama per puse mokytojai savi tiesiog vok ir neraudonuok .

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Vogti galima tik su broliais okrainiečiais ir tik klykiant sala hemarojam.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių