BGS Ukrainos „SkyUp Airlines“ lėktuvus aptarnaus ir Kauno oro uoste

  • Teksto dydis:

Lietuvos kapitalo aviacijos grupės „Avia Solutions Group“ antžeminių paslaugų bendrovė „Baltic Ground Services“ (BGS) nuo šiol ir Kauno oro uoste teiks paslaugas Ukrainos užsakomųjų skrydžių bendrovei „SkyUp Airlines“.

Bendrovės taip pat dar metams pratęsė sutartį dėl tolesnio bendradarbiavimo Rygos ir Talino oro uostuose, pranešė „Avia Solutions Group“.

„Prieš daugiau nei metus pradėjome nuo vieno oro uosto, o dabar turime jau kelis. Ir tai, mūsų tvirtu įsitikinimu – tik pradžia“, – pranešime teigė „SkyUp“ generalinis direktorius Dmytro Seroukhovas.

Įmonės partnerystę pradėjo 2022 metų rugsėjį – pagal tuomet pasirašytą sutartį keleiviai ir orlaiviai buvo aptarnaujami Vilniaus oro uoste, o aviacinis kuras tiekiamas Rygoje ir Taline. Pagal atnaujintą sutartį paslaugas BGS teiks tiek „SkyUp Airlines“, tiek su ja susijusiai „SkyUp MT Limited“. 

2017 metais įkurta „SkyUp“ yra tarptautinė ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugų bei užsakomųjų skrydžių įmonė. Ji valdo Ukrainoje registruotą „SkyUp Airlines ir Maltoje registruotą „SkyUp MT Limited“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
ir kas is to lietuvai?

To Kaunas

To Kaunas  portretas
Rašyt išmok, sausainį.

Kaunas

Kaunas portretas
Ukru lektuvams ir patiems hoholams Lietuvoje viskas nemokamai.Bjauru.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių