Dailus ir modernus aksesuaras: ausinių „Huawei FreeBuds Pro 2“ apžvalga

  • Teksto dydis:

Išmaniosios ausinės yra unikalus prietaisas, kuris išsiskiria ne tik stilinga išvaizda ar moderniomis funkcijomis, bet ir puikiai dera su kitais išmaniaisiais prietaisais, padeda išnaudoti gerąsias jų savybes. Peržvelgus visas technines charakteristikas matome, jog būtent tokios yra neseniai pasirodžiusios „Huawei FreeBuds Pro 2“ išmaniosios ausinės, puikiai tinkančios tiek jaukiam muzikos klausymui vaikščiojant parke, tiek ir darbui ar virtualiems žaidimams.

Naujosios „FreeBuds Pro 2“ sujungia minimalistinį dizainą bei išskirtines garsų klausymosi patirtis, kurios žymi dar vieną žingsnį išmaniųjų ausinių inovacijų srityje. Išbandžius ausines darosi akivaizdu, jog įrenginio gamintojai diegia įvairiapuses naujoves, įskaitant didesnį dėvėjimo patogumą ir aukštos kokybės garsą.

Garso parametrai

Kiekvieną dieną susiduriame su įvairiais triukšmo šaltiniais: kolegų pašnekesiais, transporto priemonių srautu, šurmuliu gatvėje. Tačiau ši problema nėra neišsprendžiama – norint susikaupti ir atsiriboti nuo pašalinių garsų, gali padėti išmaniosios ausinės. „Huawei FreeBuds Pro 2“ palaiko naujos kartos aktyvią triukšmo šalinimo (ANC 2.0) technologiją, kuri atpažįsta aplinkos garsus ir atitinkamai parenka ausinių režimą, leisiantį mėgautis optimaliai grojančia muzika.

Puikų garsą užtikrina ir 11 mm keturių magnetų dinaminis garsiakalbis bei plokštuminė diafragma, kuri itin aiškiai perteikia kiekvieną natą. Dinaminis garsiakalbis palaiko banguojančius žemuosius dažnius, o plokštuminės diafragmos technologija užtikrina puikų aukštųjų dažnių našumą. Žemieji dažniai gali pasiekti 14 Hz dažnį, o aukštieji – iki 48 kHz, todėl ausinių vartotojai džiaugsis itin plačiu dažnių diapazonu, leisiančiu pasijausti tarsi gyvo garso koncerte.

Gamintojo nuotr.

Svarbu ir tai, jog šių ausinių gamintojai atsižvelgė į individualius klausytojų poreikius ir pasiūlė visiems tinkančius sprendimus. Kiekvienas iš mūsų mėgstame skirtingą muzikos stilių, garsumo lygį, be to, klausomės muzikos atliekant nevienodas veiklas. Tam, kad klausymosi parametrai atitiktų mūsų poreikius, „Huawei FreeBuds Pro 2“ gamintojai siūlo net keturis ekvalaizerio (EQ) režimus: „bendrasis“, „žemo dažnio garso stiprinimas“, „aukšto dažnio garso stiprinimas“, „balsai“. Be to,  norintys išskirtinai individualizuotų patirčių galės patys susireguliuoti garso efektus, naudojant rankinio ekvalaizerio funkciją.

Išmaniosios ausinės – išskirtinė stiliaus detalė

„FreeBuds Pro 2“ ausinės turi mažą ir delne telpantį įkroviklį, o ausinių kištukai sveria tik 5,9 gramus. Nepaisant to, šis prietaisas, kaip ir kiekvienos ausinės, yra pastebimos aplinkinių, todėl svarbu, kad jos būtų stilingos ir traukiančios akį. „Huawei“ šį poreikį taip pat supranta ir siūlo ne tik patogų, bet ir pilnai šiuolaikinio dizaino reikalavimus išpildantį įrenginį.

Ausines galima rinktis iš estetiškai patrauklių spalvų: sidabro, keramikinės baltos ir sidabro mėlynos. Prabangios išvaizdos įspūdį sustiprina ir daugiasluoksnė nano danga, perteikianti futuristinį „FreeBuds Pro 2“ ausinių stilių. Solidžias spalvas papildo aptaki ir kūginė ausinių forma, užtikrinanti stabilų ir tvirtą prigludimą prie ausies.

Gamintojo nuotr.

Užmirškite apie greit išsikraunančias ausines

Naujųjų belaidžių „FreeBuds Pro 2“ ausinių gamintojai išsprendžia ir dažnai pasitaikantį panašių prietaisų trūkumą – greit išsikraunančią bateriją. Nesvarbu, kad ir kaip stilingai atrodytų bei grotų, išmaniosios ausinės turėtų palaikyti optimalų veikimo laiką tam, kad pajaustumėte visus išmaniųjų technologijų privalumus. Todėl moderniosios „Huawei“ ausinės pasižymi tikrai patvaria baterija: jei ausinių triukšmo slopinimo funkcija yra išjungta, vienu įkrovimu jos veiks iki 7 valandų, o kartu su įkrovimo dėklu – ir iki 30 valandų. Įjungus triukšmo slopinimą, vienu įkrovimu galima skambinti ir kalbėtis ausinėmis iki 4 valandų, o kartu su įkrovimo dėklu – iki 18 valandų. Taigi, metas pamiršti dažnus ausinių įkrovimus.

Gamtojo nuotr.

Išmaniosios funkcijos ir kokybiškas belaidis ryšys

„Huawei FreeBuds Pro 2“ siūlo ir ne vieną techninę naujovę, kuri reikšmingai palengvina kasdienybę. Naująsias ausines vienu metu galite prijungti net prie dviejų įrenginių: išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Ši galimybė yra itin naudinga ir leidžia atlikti kelias užduotis vienu metu. Pavyzdžiui, jei žiūrint mėgstamą serialą planšetiniame kompiuteryje sulaukėte skambučio į išmanųjį telefoną – jūsų „FreeBuds Pro 2“ automatiškai perjungs ryšį, tad galėsite patogiai priimti skambutį bet kuriuo metu.

Apibendrinant, išmaniosios ausinės „FreeBuds Pro 2“ pasižymi išskirtine išvaizda, raiškia garso kokybe bei sumaniais sprendimais, todėl prietaisas patiks net ir reikliausiems audiofilams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių