Duris atvers „boutique“ stiliaus viešbutis ir išskirtinės kokybės restoranas „Harmony Birštonas“

  • Teksto dydis:

Mineraliniais vandenimis, purvo voniomis ir pramogomis gamtoje garsėjantis Birštono kurortas turi gerų žinių – jau vidurvasarį čia duris atvers nedidelis ir jaukus „boutique“ stiliaus viešbutis ir restoranas „Harmony Birštonas“. Naujasis kompleksas įsikurs trijų aukštų pastate pačiame miesto centre, šalia Jono Basanavičiaus aikštės, vos 10 min. atstumu pėsčiomis nuo vaizdingos Nemuno pakrantės. Anksčiau šioje vietoje veikė knygynas, todėl kuriant naujojo verslo objekto koncepciją sumanyta išlaikyti tęstinumą – viešbutį įrengti taip, kad čia apsistoję svečiai kasdien galėtų leistis į pasirinkto žanro literatūrines keliones ir patirti skaitymo malonumą.

„Harmony Birštonas“ viešbutyje svečius pasitiks keturiolika jaukių skandinaviško modernizmo stiliumi įrengtų 24–47 kv. m. kambarių, kuriuose vienu metu galės apsigyventi iki 45 svečių. Visi kambariai išsidėstę antrame ir trečiame pastato aukštuose ir įrengti taip, kad kiekviename iš jų apsistoję svečiai būtų apsupti vis kito žanro knygų. Kambariams suteikti Pasakos, Biografijos, Dienoraščio, Memuarų, Novelės, Romano, Poemos, Eilėraščio, Epo, Odės, Soneto, Pjesės, Komedijos ir Dramos pavadinimai. Taip norėta ir išsaugoti naujojo verslo objekto sąsają su anksčiau čia veikusiu knygynu ir paskatinti čia apsistojusius svečius kurti įsimenančias jų gyvenimo istorijas, juolab kad šūkis „Jūsų gyvenimo istorijoms“ pasirinktas viešbučio filosofijai nusakyti.

Netrukus po viešbučio atidarymo „Harmony Birštonas“ pradės veikti ir romėniško stiliaus mini SPA paslaugų erdvė, kurioje įrengiamos dvi pirtys, jaukus sūkurinis baseinas ir du masažo kambariai su gydomosiomis sveikatinimo, poilsio programomis, kurias padės parinkti profesionalūs terapeutai.

Viešbučio erdvės suprojektuotos ir apipavidalintos taip, kad būtų lengvai pritaikomos tiek ramioms, komfortiškoms šeimų ar porų, tiek įspūdžių kupinoms draugų, tiek ir darbą su laisvalaikiu norinčių derinti svečių viešnagėms. Prisėsti ramiam darbui ar atsipalaiduoti, mėgaujantis puodeliu kvapnios kavos ar arbatos su pasirinkta knyga, bus itin tinkama viešbutyje įkurdinta poilsio erdvė su knygų lentyna ir jaukumą suteikiančiu židiniu.

Partnerių nuotr.

„Harmony Birštonas“ viešbutis turės ir konferencijų salę mokymams ar seminarams. Skaičiuojama, kad čia tilps iki 40 asmenų. Prireikus konferencijų salė virs jaukia uždara erdve asmeninei šventei ar įmonės vakarėliui.

Pradėti dieną gurmaniškais pusryčiais, užsukti gardžių dienos pietų ar pasimėgauti išskirtinio skonio vakariene kvies atviros virtuvės principu veikiantis „Harmony Birštonas“ restoranas. Savaitgalio rytais jame bus tiekiami vėlyvieji pusryčiai, o vakarais – rengiamos išskirtinės degustacinės vakarienės, taip pat teminiai ar didžėjų vakarai. Restorane besidarbuojantis šefas kurs modernios europietiškos virtuvės patiekalus. Jie bus gaminami iš šviežių produktų, tiekiamų iš vietinių ūkių, ir keisis pagal metų sezonus, todėl skirtingais metų laikais čia apsistoję svečiai galės leistis į vis naujas pažintines kulinarines keliones.

Partnerių nuotr.

„Harmony Birštonas“ restorano vietų skaičius sieks 70. Dar 150 svečių galės mėgautis maistu ar gėrimais erdvioje lauko terasoje. Ir restoranas, ir lauko terasa bus atviri visiems – tiek viešbučio svečiams, tiek Birštono gyventojams ar miesto svečiams.

Svečių patogumui šalia „Harmony Birštonas“ bus įrengta ir elektromobilių įkrovos stotelė.

Naujasis viešbutis ir restoranas „Harmony Birštonas“ savo pirmuosius svečius planuoja pasitikti jau šių metų liepą. Tikimasi, kad čia ilsėtis, pramogauti, švęsti ar derinti darbą su atostogomis pamėgs tie, kurie pageidauja jaukios ir neįpareigojančios aplinkos, išskirtinės teikiamų paslaugų kokybės, maksimalaus komforto ir dėmesio. Rezervuoti savo viešnagę naujajame viešbutyje „Harmony Birštonas“ galima jau dabar internetu www.harmonybirstonas.com arba telefonu +370 618 57750.

Birštono turizmo informacijos centro duomenimis, Birštono kurorte apsistojančių svečių skaičius kasmet auga. 2023 m. jis siekė beveik 200 tūkst. ir buvo beveik 47 proc. didesnis nei 2017 m. Lietuviai čia paprastai apsistoja dviem naktims, užsienio turistai – keturioms. Nuosekliai augant Birštono svečių srautams, auga ir apgyvendinimo vietų poreikis. Taigi „Harmony Birštonas“ čia pastatytas siekiant padidinti apgyvendinimo vietų pasiūlą ir įvairovę. „Harmony Birštonas“ koncepcijos kūrimo, statybų organizavimo ir priežiūros darbus atliko viena didžiausių komercinių NT plėtros ir valdymo kompanijų Baltijos šalyse „Baltic RED“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių