- Kauno.diena.lt inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
-
Restoranų „Čili Pizza“ šefai pristato naują meniu
Pavasarį restoranų tinklas „Čili Pizza“ pasitiko su atnaujintu meniu, kuriame visko rasite dar daugiau: dar daugiau picų, picose dar daugiau traškumo, dar daugiau užkandžių vakarojimo, draugų susibūrimų mėgėjams, dar daugiau pasirinkimų vegetarams, o gatvės maisto gerbėjų laukia visa nauja patiekalų kategorija – „čiliako suvožtiniai“. Be naujienų neliko nei viena „Čili Pizza“ meniu maisto kategorija.
„Čili Pizza“ visų pirma yra geros nuotaikos vieta, o viena svarbiausių šios nuotaikos dalių restorane – geras maistas. Šį pavasarį nusprendėme atsinaujinti labiau nei įprasta su daugybe naujų patiekalų, naujų skonių, didesniu jau įprastų patiekalų pasirinkimu“, – sakė „Čili Pizza“ restoranų tinklą valdančios bendrovės „LTK Food Group“ generalinė direktorė Goda Karosaitė.
Lankytojų itin pamėgtų stačiakampio formos Romos picų šeimą papildė 5 naujos rūšys, tad išsirinkti mėgstamą galės dar išrankesni picų mėgėjai.
„Galime drąsiai teigti, kad Romos picos – tai dalelė Italijos Lietuvoje, kurios atsikandus net niūriausia lietuviška diena pasidaro skaidresnė. Jas kepti mokė specialistai iš Italijos, švelniam, bet traškiam rankomis gaminamam padui naudojami tik itališki miltai, o įdarui iš Italijos pristatomi tepama Nduja dešra, aštrioji Chorizo, Mortadella kumpis, Mozzarella ir Burrata sūriai“, – pasakojo G. Karosaitė.
Įmonės nuotr.
Antakius iš nuostabos kilstels ir klasikinių picų mėgėjai – pagal Italijos meistrų patarimus atnaujintas klasikinės picos pado receptas, dėl ko jis tapo dar traškesnis. Klasikinių picų meniu pasipildė net 9 naujomis šios šeimos picomis tad išsirinkti bus sunku – dar skanesnė jau pamėgta pica ar išbandyti naują?
„Tobuliname ne tik patiekalų sudėtį, bet siūlome ir naujienų. Pasirinkimų sąrašas vaikams pasipildė naujais patiekalais – virtais varškėtukais ir amerikietiškais blyneliais – viešnagė su tėvais ar čia švenčiamas gimtadienis bus dar sotesni ir nuotaikingesni“, – sakė G. Karosaitė.
G. Karosaitė atkreipia dėmesį, kad kol vaikai leis laiką erdvėse su lavinamaisiais žaislais, tėvams būtų pats tas išbandyti „Čili Pizza“ grill meniu naujienas: ant žarijų keptą doradą, Bavarijos dešreles ar kiaulienos šnicelį. Prie jų labai derės ir nauji siūlomi garnyrai – gruzdintos mini bulvės, coleslaw ar marinuotų morkų salotos.
O pagardinti grill patiekalams puikiai tiks padažai kiekvienam pagal skonį: gaivus Tzatziki, žolelių, mango ar pesto.
„Dar viena didžiulė naujiena – visiškai nauja kategorija „čiliako suvožtiniai“. Tai mūsų duoklė iš mados neišeinančiam gatvės maistui, kuris kai kam jau yra tapęs gyvenimo ir mitybos stiliumi“, – sakė G. Karosaitė.
Įmonės nuotr.
„Čiliako suvožtiniai“, tai karšti grill sumuštiniai su itališka ciabatta, pita arba kebabai, įdaryti kumpiu, vištiena, lašiša arba plėšyta jautiena. Pitos bei kebabai turi ir vegetariškas versijas su falafeliais.
„Turime dar mažiausiai tris rimtas priežastis „Čili Pizza“ rinktis linksmiems draugų susiėjimams, sporto varžybų stebėjimui, kelionių aptarimui ar kitiems svarbiems pasisėdėjimams, kai maistas – tik kalbas ar reginius papildantis ingredientas. Tai – įdaryti sūrio tešlos trikampėliai su mozzarella ir peperoni „Pizza clouds“, „Bandelaitės su dešrelyte“ ir „Vištienos bumbulaičiai“, – pristatė užkandžių naujienas G. Karosaitė.
O „Čili Pizza“ šefai rekomenduoja nepamiršti ir sočių, bet nebrangių dienos pietų – vos per 30 minučių „Čili Pizza“ papietausite kasdien vis kitu patiekalų deriniu, mat restoranų tinklas turi net keturis savaitinius dienos pietų meniu, kuriuos nuolat keičia.
Kokybės, kainos ir gero skonio bei nuotaikos santykis „Čili Pizza“ visuomet garantuotas, o turinčių „Mylimiausią“ nuolaidų kortelę laukia ir papildomos nuolaidos.
„LTK Food Group“ valdomam „Čili Pizza“ tinklui priklauso 45 restoranai – 26 Lietuvoje ir 19 Latvijoje.
„Čili Pizza“ TOP 10:
– Kepta duona su sūriu „Į parankę“
– „Pizza rolls“
– „Čiliako firminė 1997“ sriuba
– „Čili Pizza“, „Margarita“, „Capri“ klasikinės picos
– „Su pepperoni ir šviežia mocarela“ bei „Margarita“ Romos picos
– Cezario salotos
– Kijevo kotletas
– „Čili Pizza“ klasikiniai koldūnai su mėsa ir „Čili Pizza“ koldūnai su vištiena
– „Cepai – už tėvynę!“
– Auksinių varškėtukų „Lobis“
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
LTG kviečia keliauti kalėdiniais traukiniais
„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ kviečia keliauti kalėdiniais traukiniais. ...
-
L. Savickas: „Teltonikos“ atveju politikai nevykdė elementarios politinės vadybos9
Kandidatas į ekonomikos ir inovacijų ministro postą Lukas Savickas mano, kad „Teltonikos“ skandalas kilo dėl politinių vadovų nesugebėjimo užtikrinti politinės vadybos. Jo teigimu, jei „Teltonikos“ projektui būtų paskirtas ko...
-
„Foxpay“ vadovas S. Galatiltis: Lietuvos banko sprendimas nebuvo netikėtas
Teisėsaugos akiratyje atsidūrusios ir licencijos netekusios finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ vadovas Saulius Galatiltis sako, jog Lietuvos banko (LB) sprendimas atimti įmonės licenciją nebuvo netikėtas. ...
-
Lietuvos bankas panaikino „Foxpay“ licenciją2
Lietuvos bankas (LB) už šiurkščius ir nuolatinius pažeidimus panaikino teisėsaugos akiratyje atsidūrusios Ievos Trinkūnaitės valdomos finansinių technologijų bendrovės „Foxpay“ licenciją, penktadienį paskelbė bankas. ...
-
Savivaldybė leido atnaujinti dalį gatvių šalia būsimo Vingio „Akropolio“
Šalia planuojamo naujo prekybos ir pramogų centro „Akropolis Vingis“ Vilniuje bus atnaujintos ir įrengtos naujos gatvės. ...
-
Šiandienio medicinos darbuotojo portretas: išskyrė 5 įgūdžius, reikalingus sveikatos priežiūros spec
Darbuotojams, norintiems sėkmingai įsitvirtinti darbo rinkoje, neretai tik profesinių žinių jau nepakanka. Tai rodo ir pernai Pasaulio ekonomikos forumo išskirti dešimt darbuotojams reikalingiausių įgūdžių, tarp kurių reikšming...
-
Į Sosnovecą vilioja ir architektūra, ir sportas
Dažnai Lenkija siejama daugiausia su vieta, kur vykstama apsipirkti. Tačiau šioje šalyje yra labai daug vietų, kurias verta aplankyti dėl visiškai kitų priežasčių. Vienas tokių paslėptų perlų yra Sosnovecas (Sosnowiec) – ...
-
Prestižinės UNESCO premijos „Moterims moksle“ laureatė: mokslas tuo ir žavus – jis pilnas netikėtumų4
Lapkričio 12 d. Vilniuje, Lietuvos mokslų akademijos (LMA) Didžiojoje konferencijų salėje įteikti diplomai UNESCO Baltijos šalių stipendijų konkurso „Moterims moksle“ laureatėms. ...
-
Verslo mentorystė: kaip noro tobulėti ir patirties sąjunga padeda verslams augti?2
Plėtojant verslą neišvengiamai kyla daugybė iššūkių. Juos įveikti gerokai lengviau turint patirtimi ir patarimais pasidalinti galinčius mentorius. Tai viena iš jau dešimtmetį gyvuojančios ir daugiau nei 150 mentori...
-
„Ignitis renewables“ pristatė jūrinio vėjo parko galimybes Lietuvos laivų savininkams2
Tarptautinės žaliosios energetikos bendrovės „Ignitis renewables“ vystomas jūrinio vėjo elektrinių parko projektas „Curonian Nord“ aplink save buria plačią verslų ekosistemą. Per Klaipėdoje surengtą susitikimą su laivų sav...