Viskas apie tavo svajonių profesiją arba kur studijuoti, kad taptum tatuiruočių meistru 

  • Teksto dydis:

Tatuiruočių industrija šiuolaikiniame pasaulyje – nepaneigiama meno rūšis, kuri neįtikėtinai populiari, o tatuiruočių meistro profesija yra aktualesnė nei bet kada. Pažvelkite aplink ir stebėkite praeivius: kas antras su tatuiruote matomoje vietoje, kiti elegantiškai ją slepia po drabužiais. Visi šie žmonės reikalauja kokybiškos paslaugos ir puikaus tatuiruočių meistro, visi jie laukia jūsų įvairiuose šios nuostabios planetos kampeliuose. Tad ko gi laukiate jūs?

Šiame straipsnyje VEAN TATTOO atsakys į jums rūpimus klausimus ir papasakos, ką būtina žinoti apie šią, be abejo, kūrybišką, įtraukiančią ir kartu rimtą profesiją, kokių įgūdžių reikia tatuiruočių menininkui, kam reikėtų būti pasiruošus.

Kur vyksta visa magija arba kokių įstaigų reikėtų ieškoti šiai netradicinei profesijai įgyti?

Prieš 20 metų tatuiruočių meistras nebuvo laikomas rimta, stabilia profesija, o mokymasis buvo sudėtingas. Rasti tatuiruočių mokymų kursus buvo beveik neįmanoma. Dauguma meistrų mokėsi savarankiškai, ir tai dažnai lėmė neigiamus rezultatus dėl saugumo ir sterilumo kontrolės stokos bei žemos darbų kokybės. Tatuiruočių meistras – tai ne tik gražūs piešiniai ir šaunūs eskizai, tai rimta profesija su didele atsakomybe. Juk tatuiruočių meistrai dirba su kitų žmonių oda, įveda rašalą po oda ir privalo griežtai laikytis svarbiausios darbo dalies – saugos technikos visais proceso etapais.


VEAN TATTOO, būdama pasauliniu tinklu, gali pasiūlyti mokymus beveik bet kurioje pasaulio vietoje.

 

Kad pasirinktumėte kokybiškus mokymus, atidžiai išnagrinėkite rinkos pasiūlymus. Patikėkite, mokslai – ne tai, kam verta taupyti. Rinkdamiesi tatuiruočių kursus, rinkitės perspektyvą. Pavyzdžiui, VEAN TATTOO, būdama pasauliniu tinklu, gali pasiūlyti mokymus beveik bet kurioje pasaulio vietoje. Ilgametė patirtis suteikė galimybę sukaupti milžinišką žinių bagažą ir leidžia dalintis vertinga informacija su mokiniais. Reikia suprasti, kad ne visi tatuiruočių meistrai linkę mokyti ir perduoti savo amato paslaptis. Svarbu mokytis ten, kur jau atrinkti patyrę mokytojai, suprantantys, ko reikia mokiniui ir kaip su juo maksimaliai produktyviai bendrauti. Aukštos kvalifikacijos studijos dažnai suteikia mokymosi išsimokėtinai galimybę, tai mažina finansines išlaidas ir neturi įtakos būsimojo mokymo kokybei.

Vienas labiausiai jaudinančių ir stabdančių klausimų kelyje į svajonę – ar galima tapti tatuiruočių meistru, jei nemoki piešti?

Be abejo, dailės išsilavinimas ir piešimo gebėjimas yra didelis privalumas šioje kūrybinėje profesijoje. Tačiau piešimas – tai ne tik talentas, bet ir įgūdis, kuris lavinamas. Kaip sužinoti, ar turite šį talentą, jei nepabandysite jo atskleisti per naujas žinias ir praktiką? Todėl klausimas apie piešimą nėra visiškai tikslus. Teisingas atsakymas į šį klausimą skambėtų taip: jei esate užsispyręs, nebijote darbo, siekiate naujų žinių ir tobulėjate, turite visas galimybes tapti šios srities profesionalu.

Partnerio nuotr.

Dabar apie maloniausią dalį – apie perspektyvas

Šioje straipsnio dalyje sumažinsime rimtumo lygį ir pereisime prie malonių perspektyvų. Koks gi toliau būtų kelias tatuiruočių meistrui po tatuiruočių kursų baigimo ir licencijos gavimo? Viskas priklauso nuo jūsų ir jūsų užsispyrimo, taip pat gebėjimo įsisavinti naujas žinias. Tatuiruočių meistro karjera iš tiesų atveria daug durų.

Pirma, tai stabilus uždarbis, kuriame nėra ribojimų. Jūsų vertė auga kartu su jumis. Kuo daugiau patirties įgyjate ir tobulėjate, tuo brangesnės tampa jūsų paslaugos. Uždarbio gradacija pradedantiesiems svyruoja nuo 1 tūkst. eurų per mėnesį ir gali siekti 14 tūkst. eurų per mėnesį ir daugiau, priklausomai nuo jūsų sugebėjimų ir profesionalumo.

Antra, tai galimybė socialiai reikštis. Bendravimas su naujais žmonėmis, tatuiruočių bendruomenė, dalyvavimas įvairiuose renginiuose, tokiuose kaip tatuiruočių konvencijos ir ne tik.

Trečia, galite dirbti bet kur, kaip žvaigždė būti pakviestas į kitas tatuiruočių studijas visame pasaulyje, ir tai iš tiesų yra nuostabu.

Partnerio nuotr.

Baigiant reikėtų pabrėžti, kad laikai, kai kūrybiškumas ir pinigai buvo nesuderinami, jau seniai praėjo. Šiandien meninės profesijos, įskaitant tatuiruočių meistrus, nebėra siejamos su finansiniais sunkumais. Nebijokite užsiimti tuo, kas jums kelia nuoširdų susidomėjimą ir įkvėpimą. Tik tie, kurie tiki savimi, gali visiškai atskleisti savo potencialą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laura

Laura portretas
Puiku :) Labai daug naudingos informacijos :) Kur randatės ?

Cha

Cha portretas
Jau klientu tatuiruotems pritruko, tai nusprende pinigus is kursu isspausti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių