Ant Lietuvos nacionalinio dramos teatro stogo atidaryta nauja terasa

  • Teksto dydis:

Lietuvos nacionaliniame dramos teatre (LNDT) trečiadienio vakarą oficialiai atverta terasa ant stogo „Rooftop Bar 3 Mūzos“. Planuojama, kad naujoje erdvėje vyks akustiniai vakarai, koncertai ir kiti renginiai.

„Oficialiai pasibaigus teatro sezonui, LNDT lankytojams durų neužveria. Pagrindinį įėjimą puošiančios ir skirtingus teatro žanrus – dramą, komediją ir tragediją – simbolizuojančios „Trys mūzos“ visai vasarai keliasi ant pastato stogo ir kviečia lankytojus į pasimatymus kvapą gniaužiančių senamiesčio vaizdų fone“, – pranešime cituojama terasos vadovė Justina Radzevičiutė.

Anot jos, po LNDT rekonstrukcijos buvo atkurta daug naujų erdvių. Viena iš jų – ši, esanti ant pastato stogo.

„Atverdami šios terasos duris taip pat siekiame, kad teatras taptų daugiau nei vieta, į kurią žmonės ateina pažiūrėti spektaklių. Kviečiame čia burtis bendraminčius atviriems ir nuoširdiems pašnekesiams. Neabejojame, kad žvelgiant į Gedimino pilies bokštą, Vilniaus arkikatedrą ir sostinės senamiesčio stogus kiekvieną svečią aplankys kūrybinės mūzos“, – pridūrė J. Radzevičiutė.

150 kv. m. terasa įsikūrusi penktajame LNDT aukšte. Sostinės gyventojai ir svečiai apsilankyti joje kviečiami visomis savaitės dienomis nuo 12 iki 24 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Architektas

Architektas portretas
Lietuvoje pijokai labai garbinami ir aukštinami.Atsirado Gėrykla ant LNDT,greituoju būdu atsiras Gėrykla ir ant Prezidentūros stogo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių