Įspėja: dėl gėjų eitynių šeštadienį gali vėluoti viešasis transportas

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad birželio 18 d. nuo 12 val. vyks Lietuvos gėjų lygos organizuojamos eitynės „Už lygybę“. Eitynių dalyviai rinksis Lukiškių aikštėje ir iš ten eis Gedimino prospektu, Šventaragio ir Barboros Radvilaitės gatvėmis į Bernardinų sodą.

Renginio metu, nuo 12 iki 14.30 val., galimi viešojo transporto maršrutų, kurių trasos kerta Gedimino prospektą (1G, 53 maršrutų autobusų ir 2, 3, 6, 12, 14, 20 maršrutų troleibusų) bei T. Vrublevskio ir Šventaragio g. (10, 11, 33 maršrutų autobusų), vėlavimai.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ taip pat informuoja, kad nuo birželio 18 d. keisis 87 Ozo–Didlaukio g.–Molėtų pl.–Riešė–Bendorėliai–Šeškinė maršruto autobusų eismo tvarkaraštis. Nuo šeštadienio keisis tik kai kurie išvykimo laikai iš stotelių.

Tuo tarpu, 65 Ožkiniai–Naujieji Verkiai–Balsių g.–Pagubė–Bireliai maršruto autobusai dėl prasidėsiančių Vilniaus Balsių progimnazijos moksleivių vasaros atostogų ir sumažėjusio keleivių srauto nuo birželio 18 d. iki rugpjūčio 31 d. imtinai nevažiuos.

Nauji tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti jau nuo birželio 16 d. Informacija viešojo transporto stotelėse taip pat keičiama nuo šiandien.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wwww

wwww portretas
Perskaiciau ir nesupratau ka cis raso, siandien pagal kalendoriu birzelio 23 d. o raso kad geju eitynes vyks birzelio 18, tai gal po Joniniu birelio menesis vel prades eiti atgal o ne pirmyn, ale toj Lietuvoj gera gyventi, jeigu gejams ir laika atsuka ne tik valandoms atgal bet ir dienoms. Atsibuskit tupi zurnalistai, per anksti pradejot svesti Jon ines. Buduliu rasliava
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių