Vilniaus rajono centrinei poliklinikai pradeda vadovauti E. Navickas

  • Teksto dydis:

Ilgametis Antakalnio poliklinikos vadovas Evaldas Navickas nuo antradienio pradeda eiti Vilniaus rajono centrinės poliklinikos direktoriaus pareigas.

Anot rajono savivaldybės, jo kadencija truks penkerius metus.

Naujasis poliklinikos vadovas sako sieksiąs sutelkti įstaigos bendruomenę bendriems tikslams įgyvendinti, gerinti sąlygas ir pacientams, ir medicinos darbuotojams.

„Ambulatorinėje sveikatos priežiūroje yra trys pagrindiniai ramsčiai – pirminė sveikatos priežiūra: ne tik šeimos medicina, bet ir psichikos sveikata, odontologija, toliau yra antrinė priežiūra ir toliau jau fantazijos reikalas – tai ir dirbtinis intelektas ir išmanieji sprendimai“, – savivaldybės pranešime cituojamas E. Navickas.

Jis Antakalnio poliklinikos direktoriumi dirbo nuo 2013-ųjų. 2008–2013 metų laikotarpyje užėmė vadovaujančias pareigas farmacijos įmonėse, nuo 2006-ųjų dvejus metus dirbo Sveikatos apsaugos ministro patarėju.

Naujai paskirtas poliklinikos vadovas yra studijavęs Tartu universitete Estijoje, baigęs Vilniaus universitete medicinos studijas, turi verslo administravimo magistro laipsnį.

„Iš vadovo tikiuosi darnos kolektyve, supratimo, nedarymo staigių ir nepamatuotų pertvarkų, kad darbuotojai būtų išklausyti, kartu surastas bendras siekis. Mes, kaip savivaldybė, norime aktyviai dalyvauti šios įstaigos valdyme. Mūsų tikslas yra teikiamų poliklinikos paslaugų kokybės gerinimas ir jų prieinamumo didinimas Vilniaus rajono gyventojams. Žinoma, svarbu kolektyve išlaikyti darną, nes tai yra visko pagrindas“, – teigė Vilniaus rajono savivaldybės meras Robertas Duchnevičius.

R. Duchnevičius taip pat padėkojo ir direktoriaus pareigas laikinai vykdžiusiai vyriausiojo gydytojo pavaduotojai pirminei asmens sveikatos priežiūrai Daivai Kubaitienei, kuri poliklinikai vadovavo pastaruosius pusantrų metų.

Vilniaus rajono centrinė poliklinikoje teikiamos pirminės ir antrinės ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos, pirminės stacionarinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos – palaikomojo gydymo ir slaugos, psichikos sveikatos paslaugos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Ir trinasi nuo sovietinių laikų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių