Vilniečiai Mokytojų namų kiemelyje atsisveikins su eglutėmis

  • Teksto dydis:

Rytoj, sausio 6 d., 18 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje vyks tradicinis baigiamasis Vilniaus  „Kalėdos sostinėje“ švenčių  renginys „Lik sveika, Kalėdų eglute”. Ši šventė – tai smagus ir gyvas atsisveikinimas su eglutėmis, iškilmingas jų palydėjimas atgal į miško globą   – kad kitais metais,  paūgėjusios, sugrįžtu vėl į mūsų namus.

Jau nuo 17.30 val. Mokytojų namų kieme mažieji vilniečiai galės dalyvauti smagiuose žaidimuose, parašyti padėkos laiškelį Kalėdų seneliui, patys geriausieji galės įsigyti „Gerojo Vilniaus vaiko“ pažymėjimus.

Į šventę susirinkusius atvyks palaiminti Trys Karaliai,  pagal senąsias tradicijas šventėje apsilankys ir Kalėdų senelis – tad padėkos laiškelius vaikai galės jam  perduoti patys.

Kviečiame visus –  ir kas namuose buvo papuošęs tikrą žaliaskarę (kartu su ja atkeliauti į šventę) ir tuos, kas puošė dirbtines eglutes. Pokšint fejerverkams, eglutės bus palydėtos stebuklingu sunkvežimiu link miško.

Ilgamete tradicija tapusį renginį organizuojantys Vilniaus mokytojų namai jau ne vieną dešimtmetį sostinėje kuria gražią, gyvą pasaką, ugdo vaikų kūrybiškumo ir ekologijos jausmą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių