Vilniuje atsisveikinama su Ukrainoje žuvusiu T. Tumu

  • Teksto dydis:

Penktadienį Vilniuje atsisveikinama su Ukrainoje žuvusiu lietuviu Tadu Tumu.

Rusijos pajėgų vasario pabaigoje nužudytas lietuvis pašarvotas Šv. Ignoto bažnyčios šarvojimo salėje, visuomenė su juo atsisveikinti gali penktadienį nuo 11 iki 20 val. ir šeštadienį nuo 9 iki 11 val.

Jis bus laidojamas Antakalnio kapinėse šeštadienį, 12.30 val. Prieš tai 11 val. Šv. Ignoto bažnyčioje Lietuvos kariuomenės kapelionas plk. ltn. Rimas Venckus aukos šv. Mišias, 11.55 val. numatytas urnos išnešimas, 12 val. laidotuvių procesija išvyks į kapines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paminklo laukiantis nominantas

Paminklo laukiantis nominantas portretas
Jeigu jau man,52 metus pragyvenusiam su ta pačia boba ruošiasi statyt paminklą,tai tam vyrukui būtinai reikia.Moliu galėčiau pasidalinti,tik va su ruginiais ilgo plauko šiaudais švakus reikals-nėr kur gauti ba dabar visur tik trumpo ūgio ,ne tokie kaip būdavo su lig juosmeniu prie Smetonos.A,kodėl ruginiai?Jie mat greit nepūva ir naudojami kaipo armatūra.Čia ta praktika nuo pirmųjų kolchozų kur iš molio krėtėme tvartus.Pomiatnyką nukrėtei,apdailinai ir nubronzavęs turi popigiaja atminčiai.Nori kolosą,nori biustą po langu kaip prie ruso didvyrio tėviškėje.

tam>šlykštynės

tam>šlykštynės portretas
Taip ir buvo,kai mes karinius bilietus susmaigstėme prie seimo sausio 13-tą.Atėjau į naują darbą,o man sako duok karinį bilietą.Paklausus kam reikalingas rusiškas dokumentas ,kurį ,,pridaviau''prie seimo-atsakė,kad nieks man neįsakė jį ten pasmeigti ir dabar galiu nueit ir atsinešt jį iš ten.

Idomu,

Idomu, portretas
uz kiek tas prostitutas butu gynes Tevyne?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių