„Google“ ir banko darbuotojais apsimetę sukčiai iš moters išviliojo dešimtis tūkstančių eurų

  • Teksto dydis:

Telefoniniai sukčiai iš moters apgaulės būdu išviliojo 32,8 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, penktadienio popietę Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas sulaukė moters, gimusios 1959 m., kreipimosi.

Ji nurodė, jog per porą dienų jai telefonu paskambinę vyrai, prisistatę „Google“ ir banko darbuotojais, išviliojo 32,8 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elena

elena portretas
gerai padare moteriske reikia gyventi draugiskai dalintis

Na rusai tame kieti

Na rusai tame kieti portretas
Pavyzdžiui labai populiari kombinacija paskambinti kokiam žmogeliui, prisistatyti, kad skambina kgbistas ir kad iš tamstos sąskaitos finansuojama Ukrainos Armija. Kad to išvengti, reikia skubiai visus pinigus pervesti į slaptą sąskaitą. O kad žmogus nesiskųstų, jo paprašo šiek tiek padėti ir mesti molotovo kokteilį į karinio komisariato duris. Kol žmogelis su policija aiškinasi dėl terorizmo, neturi laiko pinigais rūpintis.

gerove... baisus. bankomatu maro apesstas krastas...

gerove... baisus. bankomatu maro apesstas krastas... portretas
abonementizuotojai ragina : investuok...investuok,,,a tei pensijos netai kad orios ir solidzios negausi , bet visai negausi... valdininkai jusu teva mama parduot pagatavi... vaikus negimusius uzstate kaip organu donorus i uzsienio bankomatus....abonementas ir aferistiska sutartis kekvienam tavo zingsnije a valdzia kontroliuoja kekviena centa apciupineja apragauja apziuri ar nepadirbtas...ar pro sali nepasidarei.... sukciai 100% banku darbuotojai turintys fiancini issilavinima...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių