Kandidatas į prezidentus G. Jeglinskas pateko į avariją

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ kandidatas į prezidentus Giedrimas Jeglinskas sekmadienio vakarą pateko į avariją.

Incidentas įvyko po 22 val., G. Jeglinskui grįžtant į savo rinkimų štabą Vilniaus centre. 

„Visi lyg ir jaučiasi gerai, po įvykio iššovė oro pagalvės. Vairavo ne pats Giedrimas, o jo komandos narys, šiuo metu su policija pildomi visi reikiami formalumai“, – žurnalistams sakė kandidato rinkimų štabo vadovas Lukas Savickas.

Apie 23 val. G. Jeglinskas sugrįžo į rinkimų štabą. Pasak jo, eismo įvykis įvyko ne dėl G. Jeglinską vežusio vairuotojo kaltės.

Į avariją patekus šokas visąlaik.

„Į avariją patekus šokas visąlaik. Bet, svarbiausia, kad iš abiejų automobilių esame sveiki“, – žurnalistams po eismo įvykio sakė G. Jeglinskas.

„Važiavome antra juosta, iš pirmosios išsuko taksi (...), greitai, neparodęs signalo ir trenkėmės. Nemalonus dalykas, nesu buvęs tokioje situacijoje“, – pridūrė jis.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai žurnalistams patvirtino, kad avarijos kaltininkas buvo taksi automobilį vairavęs asmuo, nukentėjusiųjų nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Galimai girtas važiavo bet suspėjo pasikeisti vietom...

Fiasko

Fiasko portretas
visur kur žmogus ėjo ne savo galva o Skvernelio nurodymu, tai žinia perbėgėlių skvernelininkų partijai, kad artėja didelė avarija.

R

R portretas
Labai jau keista avarija. Dar klausimas, ar čia nebuvo tyčinė avarija. Jeglinskas stipriai proamerikietiškas. Įdomu,KAM tai labai nepatinka ir trukdo? Džiugu, kad visi sveiki.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių