Masinė avarija sostinėje: „Toyota Prius“ šlavė viską savo kelyje

  • Teksto dydis:

Šeštadienį judrioje Vilniaus sankryžoje įvyko masinė avarija. Jos kaltininkas, nors ir buvo blaivus, dėl savo elgesio sukėlė įtarimų.

Anot sostinės policijos, pranešimas apie avariją Geležinio Vilko g. ir Ukmergės g. sankirtoje gautas rugpjūčio 10 d. apie 12.30 val.

Pranešėjas nurodė, kad nusileidus nuo Ukmergės g. kalno susidūrė mažiausiai trys automobiliai. Buvo prašoma atsiųsti ir greitąją pagalbą, nes automobiliai – suknežinti, gali būti nukentėjusiųjų.

Į nelaimės vietą nedelsiant atvyko pareigūnai ir medikai. Pirminiais duomenimis, per šią masinę avariją apgadinti keturi automobiliai, tarp kurių – ir mikroautobusas. Vienas „Toyota Prius“ automobilis rastas užlėkęs ant šlaito, kitos liko ant važiuojamosios dalies.

Anot avarijos liudininkų, avariją sukėlė automobilio „Toyota Prius“ vairuotojas. Atlėkęs dideliu greičiu jis rėžėsi į automobilį „Toyota Yaras“, kliudė mikroautobusą „Volkswagen“ ir dar vieną automobilį „Toyota“.

Greitosios pagalbos medikai nelaimės vietoje apžiūrėjo nukentėjusius žmones. Į ligoninę išvežta vieno automobilio vairuotoja. Vyresnio amžiaus vyras patyrė šoką, tačiau jam neprireikė rimtesnės medikų pagalbos.

Policija informavo, kad visi vairuotojai buvo blaivūs, tačiau įtariamų sukėlė neadekvatus „Toyota Prius“ vairuotojo elgesys. Vyras irgi išvežtas į ligoninę tyrimams.

Policija aiškinasi avarijos aplinkybes.


Šiame straipsnyje: Toyota Priusmasinė avarijaavarija Vilniujenukentėjo žmonėsneadekvatus elgesysavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas  portretas
Kaip matau uz vairo juoduka arba babaju tai patarciau visiems vairuotojams geriau laikitis atstumo ipac kai jie vairuoja Toyota Prius!!!!

Musu vardas

Musu vardas portretas
Kas per Toyota Yaras?

Garantuotai

Garantuotai  portretas
Alkaida vairavo
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių