Pareigūnai sulaikė Vilniaus katedroje pluoštines kanapes garinusį vyrą

  • Teksto dydis:

Sostinės pareigūnai sekmadienį sulaikė vyrą, per mišias Vilniaus katedroje lapų pūstuvu garinusį pluoštines kanapes, ketvirtadienį pranešė LNK Žinios.

Jų duomenimis, atvykus pareigūnams, vyras paaiškino, kad taip protestuoja prieš neįtikusį teismo sprendimą dėl Kauno kanapių parduotuvės.

Vilniaus policijos atstovas Tomas Bražėnas LNK nurodė, kad protesto akciją surengusį 1986 metais gimusį vyrą pareigūnai sulaikė, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, neturint tikslo platinti.

Kaip skelbiama socialiniuose tinkluose, protesto akcija buvo skirta Martynui Simanynui palaikyti. Pastarasis nuteistas, kai Kaune atidaręs krautuvėlę, prekiavo kanapėmis, kurių THC koncentracija viršijo leistiną normą.

Kaip skelbia naujienų portalas „15min“, sekmadienį surengtos akcijos iniciatorius – kanapių aktyvistas, reperis Justas Rudžianskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

narkosos net baznyciose,,, garina,,, kanapes

narkosos net baznyciose,,, garina,,, kanapes  portretas
pipiec ,siuos narkomanus vezt padlas y durnyna ir laikyt uzdarytus arba nusaut naxren.. kad oro negadintu

Julija

Julija portretas
Geriau būtų seime "pademonstravęs" savo protelį. Ten jo draugų yra nemažai...Na tikėkime, kad bus nubaustas 25 eurų bauda...

Mazafaka

Mazafaka portretas
Dar kartą įrodė,kad tokiems yra negerai su protu.Per skystas,kad plaikstytųsi po teismo langais su savo "protestais",tai į katedrą nusivilko.Tokį reiktų psichiatrams parodyti ir skubiai.Mokslas seniai nustatęs,kad bet kokių narkotikų vartojimas(šnapso ir tabako taip pat,jeigu bus norinčių, dėl to paverkti ir save paguosti)sukelia psichikos sutrikimus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių