Vilniaus rajone – didelis gaisras: užsiliepsnojo namas, pranešama apie nukentėjusįjį

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę į Vilniaus rajoną sulėkė specialiosios tarnybos.

Gegužės 24 d. 13.24 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus rajono savivaldybėje, Medininkų seniūnijoje, Šalkiškių kaime, atvira liepsna dega gyvenamas namas.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Kaip „Kauno dienai“ pasakojo priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė, ugniagesiams atvykus į įvykio vietą medinis vieno aukšto gyvenamasis namas degė atvira liepsna, stogas jau buvo sugriuvęs. Taip pat pranešta, kad dega du ūkiniai pastatai.

Gaisro gesinimui pasitelktos gausios ugniagesių pajėgos – penkios automobilinės cisternos, vandens transportavimo automobilis.

Ugniagesiai pranešė ir apie vieną nukentėjusį žmogų, kuris patyrė nudegimus. Po medikų apžiūros nukentėjusysis išgabentas į ligoninę.

15.14 val. ugniagesiai paskelbė gaisro lokalizaciją – gaisro plitimą pavyko sustabdyti ir toliau tęsiami gesinimo darbai.

Ugniagesiai taip pat patikslino, kad dega vienas ūkinis pastatas, antrą pastatą pavyko apsaugoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kažin -

Kažin -  portretas
gal perkūnas trenkė?

Elis

Elis portretas
Kaip suprasti Vilniaus raj dega o komentuoja Kaunas???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių