Vilniuje pareigūnai „supurtė“ kriminalinį pasaulį: operacijos taikinys – narkotikų prekeiviai

  • Teksto dydis:

Vilniuje pareigūnai sulaikė du narkotikų prekeivius.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai liepos 22 dieną atliko sėkmingas sulaikymo operacijas, kurių metu likviduoti „taškai“ Karoliniškių, Šeškinės, Fabijoniškių ir Pilaitės mikrorajonuose.

Kratų metu buvo rastos ir paimtos, kaip įtariama, narkotinės ir psichotropinės medžiagos – amfetaminas, kanapės, MDMA bei itin stiprų poveikį turintys „kristalai“.

Taip pat įtariamųjų gyvenamosiose patalpose rastos svarstyklės, priemonės dalinti bei fasuoti narkotines ir psichotropines medžiagas, galimai nusikalstamu būdu įgyti pinigai.

Dviems sulaikytiesiems pateikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti, prokuratūra ketina kreiptis į teismą dėl asmenų suėmimo.

Dar dviems asmenims įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros penktasis skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių