ekoveidas.lt veido mankšta ir savimasažas video kursai

ekoveidas.lt veido mankšta ir savimasažas video kursai
Kaina: 20 €
ekoveidas.lt - tai veido treniruočių ir savimasažų video kursų platforma, kur rasite įvairių jauninančių, bei atstatančių veido treniruočių ir savimasažų video įrašų, kosmetikos ir veido priežiūros priemonių, masažuoklių bei svarbios informacijos. Kursus veda sertifikuota veido jogos trenerė.
Tai ekologiškas būdas išsaugoti sveiką ir jauną išvaizdą. Čia yra veido pratimų ir savimasažų mokymų, kompleksinių programų, video treniruočių įrašai. Programos sustatytos taip, kad būtų dirbama su visais veido, kaklo, galvos, krūtinės raumenimis, darant veido raumenų aktyvacijas bei savimasažus. Tokios kompleksinės treniruotės padeda sustiprinti veido formos karkasą ir sudaro sąlygas ilgai išlaikyti jaunatvišką veido bei kaklo formą, apsisaugoti nuo raukšlių susidarymo, nuo veido audinių smukimo, dvigubo pagurklio, užkritusių akių vokų, gilių nosies - lūpų raukšlių, bei nusileidusių lūpų kampučių.
Visi pratimai yra atliekami sertifikuotos veido jogos trenerės, kur ji rodo kaip ir ką reikia daryti, aiškina kodėl ir kiek kartų daromi vieni ar kiti judesiai.
Visus kursus rasite www.ekoveidas.lt

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos skelbimus.