Keliaukite be rūpesčių, nes jūsų daiktais bus pasirūpinta

Keliaukite be rūpesčių, nes jūsų daiktais bus pasirūpinta
Kaina: 17 €
Galimybė dirbti nuotoliniu būdu ne vieną suvilioja šaltąjį sezoną praleisti ten, kur šilčiau. Jei bilietai jau nupirkti ir lagaminai sukrauti, pats metas pagalvoti apie asmeninius daiktus, kurių į kelioninius krepšius nesutalpinote. „Box Inn“ daiktų saugykla Kaune pasirūpins, kad daiktai saugiai lauktų jūsų tiek, kiek prireiks.

Daiktų saugyklos nuoma – čia tilps viskas

Išvykstantys laikinai gyventi į kitą šalį, savo būstą įprastai išnuomoja kitiems gyventojams – toks sprendimas leidžia papildyti piniginę ir tuo pačiu sutaupyti išvengiant nemenkų šildymo bei komunalinių išlaidų. Tačiau ką daryti su daiktais, kurių su savimi vežtis neketinate? Spintose likusius drabužius, knygas, laisvalaikio įrangą ar darbo įrankius laikyti užrakintus atskirame kambaryje – neracionalu.

Su ta pačia dilema susiduria ir tie, kurie patys būstą nuomojasi. Pratęsti nuomos sutartį, jei laikinai čia negyvensite – finansiškai nenaudinga, tačiau daiktų – visa galybė, o apkrauti jais artimųjų visai nesinori.

Geriausia išeitis tokioje situacijoje – daiktų saugyklos nuoma. „Box Inn“ patalpose tilps viskas, kam vietos lagamine pritrūko, o jūs galėsite ramiai keliauti žinodami, kad savo daiktus rasite tokius, kokius palikote – švariose ir sausose saugyklose jiems nepakenks nei dulkės, nei drėgmė.

Daiktų saugojimas Kaune už patrauklią kainą

Tie, kurie nė karto nesinaudojo daiktų saugojimo paslauga, neretai nustemba pamatę, kiek daug visko galima sutalpinti į sąlyginai mažą erdvę. Pavyzdžiui, 5 kv. m. saugykloje telpa tiek daiktų, kiek įprastai jų laikome 50 kv. m. bute. Jei asmeninius daiktus tvarkingai supakuosite ir sumaniai sudėliosite – gali pakakti ir dar mažesnio ploto, tad išlaidauti tikrai neprireiks.

Nesijaudinkite, net jei išvykstate be atgalinio bilieto ir nesate tikri, kada sugrįšite. „Box Inn“ siūlo lanksčias daiktų saugojimo sąlygas, tad esant reikalui galėsite keisti saugyklos dydį ir nuomotis patalpas tiek laiko, kiek jums reikės be ilgalaikių įsipareigojimų.

Visi jūsų daiktai bus sandėliuojami patalpose, prie kurių prieigą turėsite tik jūs patys – į pastatą visą parą patekti galėsite su elektronine prieigos kortele. Kameromis saugomas pastatas ir daiktai yra apdrausti, o draudimas jau įskaičiuotas į nuomos kainą, tad mokėkite tik už jūsų daiktų saugojimui reikalingą plotą be jokių papildomų ar paslėptų mokesčių.

Jei nesate tikri, kokio dydžio saugyklos prireiks jūsų asmeniniams daiktams susidėti, pasinaudokite išmaniąja skaičiuokle: pažymėkite, kokius daiktus planuojate sandėliuoti, ir sistema automatiškai parinks jums tinkamiausio dydžio patalpas nuo 1 iki 15 kv. m. Jei daiktų daug neturite, tačiau svarbiausiais iš jų pasirūpinti norite, rinkitės mažiausią 1 kubinio metro saugyklą – čia saugiai jūsų sugrįžtant lauks brangūs papuošalai, dokumentai, kompiuterinė įranga ar kiti daug vietos neužimantys, tačiau vertingi daiktai.

Išvykstantiems ilgesniam laikui, „Box Inn“ siūlo ir naują paslaugą – visus asmeninius laiškus gauti į individualią pašto dėžutę. Keliaudami nepraleisite nieko svarbaus: jums pageidaujant, darbuotojai nuskenuos laiškų turinį ir persiųs jūsų nurodytu adresu, apie gautą korespondenciją informuodami SMS žinute.

Kontaktai

viskastilps@boxinn.lt
+37066222262
viskastilps@boxinn.lt
Kaunas

  • Įdėtas: 2023-12-28
  • Galioja iki: 2024-06-25