Parduodamas 80 kv.m. Butas Tiltų g. Senamiestyje

Parduodamas 80 kv.m. Butas Tiltų g. Senamiestyje
Kaina: 193000 €
Parduodamas 80 kv.m., erdvus, šviesus, 3 kambarių naujai įrengtas butas Klaipėdos senamiestyje, Tiltų g.
Buto plotas: 1 aukšto plotas 51kv.m, antro aukšto grindų plotas 29 kv.m.
Pirmame aukšte: virtuvė su svetaine 28 kv.m, miegamasis 18,82 kv.m., wc- 4,09 kv.m.
Antrame aukšte miegamasis: telpa dvigulė lova ar 2 viengulės, darbo stalas ir drabužinė. Svetainė vakarų pusėje, miegamasis rytų pusėje, abiejuose kambariuose yra dideli stogo langai, tad butas saulėtas visą dieną.
Butas įrengtas kokybiškomis natūraliomis medžiagomis: abiejuose aukštuose sumontuotos suomiškos kokybiškos Karelia parketlentės, vonioje natūralaus marmuro sienų plytelės, grindys akmens plytelės Salvatori Pietra d`Avola. Vidaus durys ir laiptų pakopos natūralaus medžio. Svetainėje kabo ispanų dizainerio Arturo Alvarez V šviestuvas.
Įrengtas ekonomiškas autonominis šildymas oras - oras su pažangiausia Mitsubishi electric sistema, leidžiančia šildyti ir vėsinti patalpas.
Stogas apšiltintas 30 cm. vata. Bute naujai išvedžiota elektra bei santechnika. Butas parduodamas su daliniais baldais ir nauja buitine technika (su galiojančiomis garantijomis). Langai - aliuminio profilio Reynaers, sumontuotos saulei nepralaidžios plisuotos žaliuzės. Butas tylus- yra senamiesčio širdyje, bet toliau nuo triukšmingų barų. Virtuvės baldai - Siematic, indaplovė - Miele su automatine dozavimo sistema autodos. Šaldytuvas Liebherr su nuline zona bei 3 šaldiklio stalčiais. Vonioje Bosch skalbyklė ir džiovyklė. Dideliame kieme visada yra vietos automobiliui, yra vaikų žaidimo aikštelė. Kaina 193 000 eur.
Daugiau informacijos telefonu +370 630 89808

Papildoma informacija

Adresas:
Tiltų g. Klaipėda Klaipėdos m. sav., Klaipėda, Klaipėdos m.
Pastato tipas
Mūrinis
Įrengimas
Įrengtas
Kambariai
3
Plotas, m²
80
Kaina už m²
2425.00
Šildymas
Elektra
Aukštas
5
Aukštų skaičius
5
Statybos metai
1990

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Butai skelbimus.