Geliko nuoma MERCEDES G NUOMA KAUNE IR VISOJE LIETUVOJE

Geliko nuoma MERCEDES G NUOMA KAUNE IR VISOJE LIETUVOJE
Kaina: 50 €
Mercedes Benz G klasės nuoma ( geliko nuoma ) – tai ką NuomaJums gali pasiūlyti geriausio savo klientui. Nors NuomaJums asortimente rasite iš tiesų platų nuomai skirtų automobilių pasirinkimą, Mercedes-Benz G63 ir G55 AMG bei G500 modeliai išsiskiria labiausiai – savo prabanga, įspūdingomis formomis bei neblėstančiu žavesiu. Mercedes-Benz G, „ Gelenvagenas ”, „ Gelikas ” – šis stilingai atrodantis visureigis, dažnai, vadinamas labai įvairiai, tačiau be jokios abejonės, jis palieka nepamirštamą įspūdį kiekvienam jį mačiusiam.


Mercedes-Benz G 55 AMG (Geliko) nuoma
Ypatingoms progoms skirtų automobilių pasiūla keičiasi. Žinoma, taip yra todėl, kad keičiasi žmonių poreikiai. Jeigu prieš dešimtmetį ar daugiau, atvykus į vestuvių ar gimtadienio šventę su limuzinu, svečiai būtų aikčioję iš nuostabos ir susižavėjimo, tai šiandien – limuzinas, kaip vestuvių atributas nyksta, o jo vietą užima modernūs arba klasika tapę automobiliai.

eigu ieškote ko nors neregėto ir trokštate išsiskirti iš minios – rinkitės NuomaJums paslaugas ir papuoškite svarbias progas išskirtinio dizaino Mercedes klasės automobiliais. Rinkitės vienintelį Lietuvoje nuomojamą baltos spalvos MERCEDES G klasės visureigį su ekskliuzyviniu AMG – baltu salonu bei verstos odos lubomis, skirtu būtent svajonių vestuvėms!








https://www.nuomajums.lt/mercedes-g-nuoma-g55-amg/

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Nuoma skelbimus.