Teisinė pagalba Vokietijoje, teisininkas Vokietijoje, advokato Vokietijoje paieška

Teisinė pagalba Vokietijoje, teisininkas Vokietijoje, advokato Vokietijoje paieška
Kaina: 20 €
Teisinė pagalba Vokietijoje Jums garantuota. Padėsiu. Jei Jums reikalingas teisininkas Vokietijoje, kreipkitės. Teikiu pagalbą operatyviai, net ir savaitgaliais, švenčių ir nedarbo dienomis. Suprantu, kad gyvenime gali būti neatidėliotinų situacijų, kuomet reikalingas profesionalus teisininkas, į kurį būtina kreiptis tam tikrais atvejais nedelsiant. Turiu omenyje kontaktus su teisėsaugos institucijomis, tokiomis kaip policija ar prokuratūra. Jei svarstomas klausimas kreiptis į teismą, notarą ar advokatų kontorą Vokietijoje, kuomet reikia bylinėtis ar pateikti teisminį skundą, siekiant apginti savo teises, galiu padėti rasti tinkamą adresatą, notarų biurą ar bylinėjimosi profesionalą, jei Jums tikrai reikalingas advokatų rūmų narys.
Jei Jums reikalinga profesionali teisinė pagalba Vokietijoje kalbomis, kreipkitės. Turiu patirties darbo teisėje, taip pat santykiuose su Vokietijos mokesčių inspekcija, su Vokietijos policija, prokuratūromis bei teismais. Galiu greitai įsigilinti į Jūsų situaciją bei patarti dėl tolesnių veiksmų ar priemonių. Esu pasiekiamas ne tik darbo laiku, bet ir po jo, įskaitant savaitgalius ar švenčių dienas. Aš esu teisininkas, todėl Jums gali būti suteikta operatyvi teisinė pagalba Vokietijoje.
Bendrauju lietuvių ir vokiečių kalbomis, esu specialistas savo srityje ir sugebėsiu padėti, o kalbos atžvilgiu - tiksliai perteikti Jūsų tekstus ar žinutę. Tai taikytina tiek vertimams žodžiu, tiek ir raštu. Turiu omenyje pokalbius telefonu, gyvai, susitikimus ar telekonferencijas per Skype ar Zoom. Darau prielaidą, kad tik tiksliai ir kokybiškai dirbantis teisininkas ir jo teisinė pagalba Vokietijoje padės Jums įveikti pagrindinius barjerus.

https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com/teisine-pagalba-vokietijoje/

Nesvarbu, ar Jums reikia verslo ar teisės dokumentų vertimo, Vokietijos institucijos rašto, Ligonių kasų laiško dėl sveikatos draudimo, Vokietijos mokesčių inspekcijos reikalavimo pateikti metinę pajamų mokesčių deklaraciją, asmeninės korespondencijos, ar svetainės vertimo bei lokalizacijos, aš kaip vertėjas teisininkas padėsiu Jums pasiekti Jūsų norimą tikslą bei rezultatus. Tam dėsiu visas reikalingas pastangas ir panaudosiu gebėjimus.
Patikėkite man savo teisines problemas, teisinio vertimo užduotis ir leiskite man kaip vertėjui teisininkui vokiečių lietuvių kalbomis padėti Jums sėkmingai komunikuoti su Lietuvos ir Vokietijos, Austrijos ar Šveicarijos auditorija. Mano teikiama teisinė pagalba Vokietijoje gali būti svarbi tiek privačiame sektoriuje su įmonėmis ar fiziniais asmenimis, tiek ir viešajame pasaulyje su administracinėmis įstaigomis ar viešosios valdžios institucijomis.

Jūsų teisinės ir verslo dokumentacijos tikslumas man yra prioritetas. Turiu patirties kaip verslo ir teisės vertėjas vokiečių lietuvių kalbomis, todėl gilinuosi į abiejų šalių verslo ir teisines sistemas. Turiu omenyje Lietuvos ir kitos vokiškos valstybės, pavyzdžiui, Austrijos. Į jos teisinę sistemą gilinausi dar studijuodamas Vilniaus universiteto Teisės fakultete, rašydamas kursinius darbus bei teisės magistro baigiamąjį darbą.
Teisinė pagalba Vokietijoje galima ir nemokamai. Padėsiu Jums surasti tokios pagalbos teikėjus. Vokietijos teisės sistema man yra žinoma, nes pats studijavau ją tiek Lietuvoje, tiek ir Vokietijoje, jos įvairiose aukštosiose mokyklose. Esu išklausęs specializuotų kursų vokiečių kalba iš įvairių Vokietijos teisės sričių kompleksą.
Mano dėstytojai buvo Frankfurto universiteto Teisės fakulteto profesoriai ir kiti moksliniai darbuotojai. Esu besispecializuojantis teisininkas, teisės ir verslo vertėjas vokiečių lietuvių k., kuris užtikrina, kad visos Jūsų teisinės problemos bus išspręstos, o vertimo atveju - sutartys, bylos ar teisinės dokumentacijos būtų tiksliai ir teisingai išverstos.
Nesvarbu, ar reikalinga teisinė pagalba Vokietijoje, ar reikia sutarčių vertimo, ar verslo, ar teisinio patarimo, ar vertimo klausimais, stengiuosi užtikrinti, kad teisinė komunikacija būtų sklandi ir tiksli bei efektyvi Jūsų situacijoje. Dėsiu visas pastangas, kad visiškai suprastumėte savo partnerius vokiškai kalbančiose šalyse, o jie suprastų Jus ir Jūsų klausimus ar pasiūlymus. Tiek verslo pasaulyje, tiek ir administracinėje srityje, kalbant apie įvairias institucijas, įstaigas ar organizacijas viešojo administravimo sektoriuje.
Pasitikėkite manimi - aš kaip verslo ir teisės vertėjas vokiečių lietuvių kalbomis, dėsiu visas pastangas, kad Jums būtų suteikta kvalifikuota ir greita teisinė pagalba Vokietijoje, o Jūsų dokumentai būtų kruopščiai išversti ir aiškiai suprasti.
+370 653 16139
GvidasM@gmail.com

https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com/teisine-pagalba-vokietijoje/

Kontaktai

Teisininkas vokiečių kalba, teisinė pagalba Vokietijoje
+37065316139
gvidasm@gmail.com
Vilnius

  • Įdėtas: 2024-03-15
  • Galioja iki: 2024-09-22