Teisininkas Vokietijoje

Teisininkas Vokietijoje
Kaina: 20 €
+370 653 16139
GvidasM@gmail.com
Teisinės pagalbos Vokietijoje paslaugos Jums garantuotos, ir aš galiu padėti. Jei reikia teisininko Vokietijoje, kreipkitės į mane. Suteikiu operatyvią pagalbą net ir savaitgaliais, šventinėmis ir nedarbo dienomis. Suprantu, kad gyvenime gali kilti neatidėliotinų situacijų, kur reikalingas profesionalus teisininkas, į kurį būtina kreiptis nedelsiant. Turiu ryšius su teisėsaugos institucijomis, tokiomis kaip policija ar prokuratūra. Jei reikia kreiptis į teismą, notarą ar advokatų biurą Vokietijoje, aš galiu padėti rasti tinkamą specialistą, kad apgintumėte savo teises.

Jei Jums reikia profesionalios teisinės pagalbos Vokietijoje kalbomis, kreipkitės į mane. Turiu patirties darbo teisėje, taip pat su Vokietijos mokesčių inspekcija, policija, prokuratūra ir teismais. Greitai galiu įsigilinti į Jūsų situaciją ir patarti dėl tolesnių veiksmų. Esu pasiekiamas ne tik darbo metu, bet ir po jo, įskaitant savaitgalius ir šventes. Aš esu teisininkas, todėl Jums suteiksiu operatyvią teisinę pagalbą Vokietijoje.

Komunikuosiu su Jumis lietuvių ir vokiečių kalbomis ir padėsiu sėkmingai bendrauti su Vokietijos, Austrijos ar Šveicarijos auditorija. Mano teikiamos teisinės paslaugos gali būti svarbios tiek verslo sektoriuje, tiek viešajame sektoriuje su administracinėmis įstaigomis ar viešosios valdžios institucijomis.

Turiu patirties kaip verslo ir teisės vertėjas vokiečių ir lietuvių kalbomis. Turiu išsamų supratimą apie abiejų šalių verslo ir teisines sistemas. Taip pat gilinuosi į Austrijos teisinę sistemą. Mano dėstytojai buvo Frankfurto universiteto Teisės fakulteto profesoriai ir kiti moksliniai darbuotojai. Esu besispecializuojantis teisininkas, teisės ir verslo vertėjas vokiečių ir lietuvių kalbomis.

Pasitikėkite manimi - kaip verslo ir teisės vertėjas vokiečių ir lietuvių kalbomis, padėsiu, kad Jums būtų suteikta kvalifikuota ir greita teisinė pagalba Vokietijoje, o Jūsų dokumentai būtų išversti ir aiškiai suprasti.

+370 653 16139
GvidasM@gmail.com

https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com/teisine-pagalba-vokietijoje/

Kontaktai

Teisininkas Vokietijoje
+37065316139
gvidasm@gmail.com
Vilnius

  • Įdėtas: 2024-03-26
  • Galioja iki: 2024-09-22