Lobių ieškotojai paplūdimyje rado žiedą su briliantu ir grąžino savininkei

Moteriai, pliaže pametusiai vestuvinį žiedą, labai pasisekė. Jai pamestą papuošalą grąžino nepažįstami žmonės.

Apie tai praneša UPI.

Amerikietė Deysi Maldonaldo juvelyrinį papuošalą su briliantais pametė Galvestono paplūdimyje. Ji ilsėjosi prie kranto kartu su šeima, o pastebėjo, kad nebeturi žiedo tik po kelių valandų.

Moteris iš karto kreipėsi į vietos lobių ieškotojus ir išplatino pranešimą socialiniuose tinkluose.

Padėti moteriai pasišovė lobių ieškotojai Scottas Pearse ir Clyde Longworthas. Tačiau juos aplenkė kiti entuziastai. Brangenybių ieškotojai Calebas Brignacas ir jo partnerė žiedą aptiko per 15 minučių.

Radę žiedą, jie pastebėjo S. Pearse ir C. Longworthą. S. Pearse teigimu, C. Brignacui ir jo draugei pasisekė, nes žiedas gulėjo giliai po žeme ir metalo ieškotojai jo neaptiktų.

Netrukus visi keturi brangenybių ieškotojai susisiekė su vestuvinį žiedą pametusia moterimi ir grąžino jai vertingą papuošalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonaitis

Jonaitis portretas
Buvo kaip buvo

Faktui :

Faktui : portretas
Matote,skirtingai nuo jusu,rusai zino : jei briliantas tikras - jis itrauktas i registra ir jo nerealizuosi. O jei netikras - nezino,kad jums ir tokie tinka.

Anonimas

Anonimas portretas
Mūsų gatvelė - žiedo formos. Tarp mūsų ir kaimyninio daugiabučio eina pėsčiųjų takas. Neseniai pro savo langą keletą valandų stebėjau tokį vaizdą: kažkas priešais mano langą paliko į galinę kaimyninio daugiabučio sieną atremtą dviratį. Minėtu taku abiem kryptimis ėjo daug žmonių. Būtų reikėję tik ranką ištiesti. Bet niekas ne tik nesikėsino į tą dviratį, bet net apskritai į jį dėmesio nekreipė. O buvo metas, kai Lietuvoje buvo tapę jau beveik norma, kad daiktą rasdavai ten, kur palikai - mėgdžiojome švedus. Deja, tai neilgai truko. (Juk net Seime to nesilaiko, tai ką apie kitas vietas kalbėti)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių