Su nėščia žmona lėktuvu skridęs vyras neteko sąmonės ir mirė

Italijoje aviacijos kompanijos „Ryanair“ keleivis skrydžio metu neteko sąmonės ir neišgyveno. Vyras skrido kartu su nėščia žmona, su kuria buvo susituokęs tik pernai.

Apie tai praneša „La Stampa“.  Balandžio 17-ąją 33-ejų metų Giuseppe Stilo skrido iš Turino į Lemeciją Termę. Jis norėjo aplankyti šeimą.

Lėktuve vyrą netikėtai ištiko širdies smūgis. Du bendrakeleiviai ir lėktuvo ekipažo nariai bandė G. Stilo gaivinti. Jie naudojo defibriliatorių. Pilotai tuojau pat pakeitė lėktuvo kursą ir grįžo į Turino oro uostą.

Oro uoste į lėktuvą pakilo medikai. Jie keleiviui suleido adrenalino dozę. Tačiau vyro gyvybės išgelbėti nepavyko.

Patikslinta, kad G. Stilo žmona apie tai, kas nutiko, nežinojo iki pat lėktuvo nusileidimo, nes sėdėjo kitoje lėktuvo vietoje.

Kai moteris sužinojo apie nelaimę, ją ištiko šokas. Moteris buvo išvežta į ligoninę.

Žinoma, kad G. Stilo dirbo „Ferrero“ bendrovėje. Su žmona jis susituokė 2023-ųjų metų birželio mėnesį.

Vyras buvo aistringas keliautojas, taip pat mėgo ilgus pasivaikščiojimus su žmona.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip

Siaip portretas
Suzinociau kad ji nescia irgi sirdies smugi gauciau

gerovietis

gerovietis portretas
O gal babcė prieš tai pasirūpino ,,širdies smūgiu'' , tai pasiimant vyro gyvybės draudimą kiek atkris teisinių klausimų ir įtarimų iš draudimo bendrovės ! Liudininkai , mirtis lėktuve ... jokių problemų , jei tai būtų nutikę namuose .. tampytusi kelis metus po teismus ... ką , gal ne taip ? :)

y

y portretas
Jei butu skrides su ne nescia zmona ar visai be zmonos greiciausiai , beveik esu tikras , kad but isgyvenes ir jokio sirdies smugio negaves . Raso kazkokias nesamones , kodel taip reikia pabrestinai " su nescia zmona " , na skrido , istiko smugis , numire ir to pilnai gana jei tai toks svabus ivykis.
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių