Tatuiruotėmis išmarginti kūnai atima žadą

  • Teksto dydis:

Tatuiruotėmis žmonės puošiasi jau nuo neatmenamų laikų. Tyrėjai rado ant mumijų odos matomas piešinių liekanas.

Vieni tatuiruotes darosi siekdami išreikšti savo ideologiją, kiti – dėl grožio.Yra nuostabą keliančių žmonių, kurie tatuiruotėmis išmarginę kiekvieną savo odos lopinėlį.

Labiausiai tatuiruota moterimi laikoma Julia Gnuse – 95 proc. jos kūno dengia piešiniai. Moteris sako, kad visus juos kūrė tas pats tatuiruočių meistras.

Šiuo metu daugiasluoksnių tatuiruočių rekordininku laikomas australas Lucky Diamondas Richas. Ekstremalų žonglierių iš viso tatuiravo šimtai meistrų, kurie bendrai užtruko daugiau tūkstantį valandų, rašoma oficialiame Gineso rekordų puslapyje.

L. D. Richo kūnas 100 proc. yra padengtas rašalu, įskaitant akių vokus, tarpupirščius, ausis ir netgi dantenas. Juodą rašalą dengia balti raštai, baltus – spalvoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ravanga

Ravanga portretas
Is kokio durnyno sita paleido?

mm

mm portretas
SLIKSTU !

ww

ww portretas
Is Afrikos laukiniu? Na,ne... Juk laukiniai dazydavosi su nuplaunamais dazais,o situ tatuiruociu su niekuo neisnaikinsi,na,gal tik lazeriu. Bet pabandykite visa kuna nuvalyti. O siaip,manau,jiems su psichika tikrai netvarkoje. Viena kita tatuiruote - visai nieko,bet cia... Monstrai! Pasiziureje i veidrodi tikriausiai patys issigasta. Manau,nevykeliai,kurie tik tokiu budu gali patraukti kitu zmoniu demesi i save.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių