Iš aukštybių: rudens išpuošto Kauno vaizdai užima kvapą

"Rudenėjantis Kaunas – nuostabus. Atrodo lyg besiruošiantis didelei šventei", – įspūdžiais su portalu kaunodiena.lt dalijosi parasparnių entuziastas Raimondas Pundinas.

Kaunietis sekmadienį gimtąjį miestą apžiūrinėjo iš aukštai. Pasak jo, pernykštis ruduo buvo taip pat labai spalvingas, bet šiemet jis kur kas šiltesnis, tad skraidyti virš miesto ir mėgautis vaizdais dar maloniau.

Nuotraukose matyti po truputį gelsti ir rausti pradėjusios Santakos medžių viršūnės ir kur kas labiau spalvingesnė Aleksoto pusė.  

"Taip sutapo, kad kartu skraidė labai daug laisvo skrydžio parasparnių – jie norėjo išbandyti S. Dariaus ir S. Girėno aerodromą prieš kitąmet čia vyksiantį tikslaus nusileidimo čempionatą. Tad spalvinga buvo ne tik žiūrint į žemę iš viršaus, bet ir gulit pievoj ir žiūrint į dangų", – pasakojo parasparnio pilotas.

R. Pundinui kompaniją, kaip dažnai būna, palaikė žmona Indrė ir šuo Kapris. Kai parasparnis kyla, gauruotasis augintinis nereaguoja, bet kai šeimininkas nusileidžia, didysis amsius bėga jo pasitikti.

Vakar kaunietis skraidė apie dvi valandas. Per jas sukorė 80 kilometrų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
dar žalias tas mūsų Kaunas. Palyginsit nuotraukas po 10-20 metų, kai šitaip kertami medžiai

Ele

Ele portretas
aciu uz grazias nuotraukas...Marveles slaitai nuostabus!

tg

tg portretas
Puikios foto, profesionalas geriau nepadarytų. Miestas labai gražus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių