Nuo scenos nukritusi GJan: realybė yra tokia

  • Teksto dydis:

Šeštadienį festivalyje „Granatos Live“ atlikdama vieną iš savo dainų atlikėja GJan nukrito nuo scenos. Sulaukusi palaikymo ir komentarų apie galimą apsvaigimą, ji instagrame kreipėsi į gerbėjus.

„Gaunu labai daug žinučių dėl vakarykščio įvykio. Man viskas yra gerai. Susižeidžiau tik koją ir krisdama nestipriai sužeidžiau scenos apačioj buvusį fotografą, kuriam aš esu nesvietiškai dėkinga, kad tuo metu jis buvo šalia ir viskas pasibaigė gerai.

Internete matau komentarų, kad buvau apsvaigus ir pan. Realybė tokia, kad po Jūros šventės buvau beveik nemiegojus ir stipriai pervargus, tiek emociškai, tiek fiziškai. Nors visą dieną buvau geros nuotaikos, laukiau koncerto su nekantrumu, nes žinojau, kad laukia nuostabi publika, bet būtent dėl to nuovargio dar dienos metu man prasidėjo panikos ataka, kuri pasikartojo ir pačio koncerto metu.

Tuo metu man viskas akyse mirguliavo ir tiesiog „žengiau laisvą žingsnį“ pas savo mylimus klausytojus. Gavau gerą pamoką, kad reikia save labiau saugot ir tik dar kartą įsitikinau, kad mano klausytojai ir jų palaikymas yra patys geriausi vaistai nuo bet kokio skausmo. Tai AČIŪ visiems už vakar dieną, prarėktus balsus, už geras emocijas ir už bombines „Granatos Live“, – instagrame rašė GJan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GJan (@gjan)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių