Dėl viaduko rekonstrukcijos ties „Mega“ – eismo ribojimai

  • Teksto dydis:

Nuo liepos 22 d., pirmadienio, laikinai keičiasi pėsčiųjų ir transporto priemonių judėjimas viaduku ties „Mega“, jungiančiu Užnerio ir Jotvingių gatves.

Mažiausiai dviem mėnesiams bendrovės „Baltic RED“ užsakymu kelininkai rekonstrukcijai užvers dvi eismo juostas iš keturių ir pėsčiųjų taką.

„Pėstiesiems rekomenduojame vengti kelionių šiuo viaduku – pagrindinis takas bus tvarkomas. Laikinas praėjimas numatytas kita puse, tačiau itin siauras ir nepatogus. Apie visus eismo pasikeitimus įspės kelio ženklai bei važiuojamosios dangos žymėjimas“, – įspėja Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Šilainių pusėje esančioje Kuršių ir Jotvingių gatvių sankryžoje kelininkai pėstiesiems įrengs papildomą perėją. Dar vienas praėjimas numatytas iš karto už viaduko, ties „Mega“ prasidedančia darbų zona važiuojamojoje kelio dalyje.

Kol bendrovės „Baltic RED“ rangovai darbuosis vienoje kelio pusėje, transporto priemonėms laikinai numatytas judėjimas po vieną eismo juostą Šilainių ir Vytėnų kryptimis. Maždaug po dviejų mėnesių darbai persikels į kitą kelio pusę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bbd

Bbd portretas
Ar matijosius, ar kupcius, tas pats sudas. Pinigai plaunami, paminklai kyla, keliai apgailetini. Nutiesia nauja po pusmecio vamzdzius tiesia, po dar pusmecio remontas. Uzpi*so!!!

Nusprendė

Nusprendė portretas
Galutinai užbanint kelius Kaune, visuose susijusiuose keliuose nesibaigiantys remontai, laukiam rugsėjo 1d.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių