Kultūristai skynė pergales Latvijoje

  • Teksto dydis:

Pirmą kartą Latvijos istorijoje Jūrmaloje, populiarioje klasikinės muzikos ir džiazo koncertų salėje „Dzintaru“, įvyko kultūrizmo „NPC Royal Combat“ varžybos, kuriose pergales skynė sportininkai iš Garliavos.

99 dalyviai varžėsi keturiose moterų ir trijose vyrų kategorijose. Taip pat buvo išaiškintos trys geriausios varžybų komandos.

Vyrų „Bodybuilding True Novice“ kategorijoje laimėjo Andrius Vitkus (Garliavos „Fitness Factory Gym“), „Masters +40“ kategorijoje nugalėtoju tapo Remigijus Rimavičius (Garliavos „Fitness Factory Gym“), kategorijos iki 90 kg – Modestas Garbenis (Garliavos „Fitness Factory Gym“), o kategorijos virš 90 kg ir absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Modesto bendraklubis Gražvydas Naruševičius.

Kategorijoje virš 168 cm ir absoliučia varžybų nugalėtoja tapo tituluočiausia varžybų sportininkė iš Kauno rajono Reda Slavinskaitė (Garliavos „Fitness Factory Gym“).

Komandinėje įskaitoje Garliavos „Fitness Factory Gym“ iškovojo pirmą vietą.

Visi absoliutūs kategorijų nugalėtojai laimėjo įsteigtus kvietimus su apmokėtais dalyvio starto mokesčiais į profesionalų atrankos varžybas „IFBB Pro Qualifier Festival“ Lenkijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių