Kauno rajono pareigūnai išaiškino nelegalias siuntas už daugiau nei 20 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai gegužės mėnesio viduryje tikrindami informaciją tarp siuntų rado ir paėmė apie 5 tūkst. cigarečių pakelių su baltarusiškomis banderolėmis, kurių vertė siekia daugiau nei 20 tūkst. eurų. Aiškinantis aplinkybes, pareigūnai nustatė ir siuntėjus. Dėl šio įvykio pradėtos administracinės teisenos.

Kaip pranešė policija, gegužės 17 d. Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai tikrindami informaciją, nustatė, jog iš Vilniaus į Angliją siuntų tarnybos automobilyje, trijose siuntose, buvo kontrabandinės cigaretės su baltarusiškomis banderolėmis, kurių prekinis žymėjimas neatitiko Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų.

Policijos pareigūnai aiškinosi, kas yra siuntų savininkai. Birželio mėnesio pradžioje nustatyta, jog radiniai priklauso trims Vilniaus apskrityje gyvenantiems vyras (gim. 1981 m.; gim. 1961 m., gim. 1981 m.), kuriems už padarytus nusižengimus gresia administracinė atsakomybė pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str. 7 d. Tai užtraukia baudą nuo 5,2 tūkst. iki 6 tūkst. eurų ir prekių konfiskavimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jos su pol išvien

Jos su pol išvien portretas
Dabar turės ką pardavinėti čigonės prie stoties.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių