Per savaitę Kauno pareigūnams įkliuvo pusšimtis girtų vairuotojų

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, praėjusią savaitę, liepos 8–14 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 647 greičio viršijimo atvejus.

Praėjusią savaitę neblaivūs vairuotojai rinkosi ne tik automobilius, bet ir kitas transporto priemones.

Liepos 8 d. apie 17.10 val. Kaišiadorių r., Rumšiškių sen., Antakalnio k., dviratį vairavo neblaivus vyras (gim. 1976 m.). Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,82 prom.

Praėjusį savaitgalį Kelių policijos pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu policijos pareigūnai Kauno, Jonavos miestuose bei rajonuose patikrino daugiau nei 4,1 tūkst. transporto priemonių. Išaiškinti aštuoni neblaivūs vairuotojai (girtumo laipsnis svyravo nuo 0,12 prom. (sunkiasvorės priemonės vairuotojas) iki 1,36 prom.).

Iš viso per savaitę Kauno pareigūnai nustatė 47 neblaivius automobilių vairuotojus.

Kauno apskrityje iki šios dienos žuvo trys eismo dalyviai (iki 2023 m. liepos mėnesio pabaigos žuvo – šešiolika), sužeisti 286 eismo dalyviai (iki 2023 m. liepos mėnesio pabaigos – 350).



NAUJAUSI KOMENTARAI

vairuotojas.....

vairuotojas..... portretas
.....nuo kada dviratį apžergęs girtuoklis tampa dviračio vairuotoju. Visais laikais buvo ir bus dviratininkas.

Kek kartų kreipėmės,deja,niekam tai nerūpi

Kek kartų kreipėmės,deja,niekam tai nerūpi portretas
Karaliaus Mindaugo prospekte,dieną naktį motociklistai laksto didžiausiais greičiais,o jau apie jų keliamą motociklų riaumojimą,net kalbėti neverta,nes niekam iš valdžios tai nerūpi,matomai nėra biznio.Ten dieną naktį vyksta lenktynės ir dėl greičio,ir dėl garso.Jeigu jūs mere ir toliau nekreipsite į tai dėmesio,tai kaip jūs pretenduosite į merus kitai kadencijai,Karalius Mindaugo prospekto ir aplinkinių gatvių gyventojai,už jus NEBALSUOS.

Ir vėl propaganda

Ir vėl propaganda portretas
Apie kokia kovą su greičio viršytojais jūs kalbate?Jeigu jus tai domintų,tai Kaune,Karaliaus Mindaugo prospekte,greitį ne vieną,o tris,keturis kartus viršija šimtai motociklų teroristų per parą Deja,niekada,niekas ten jų greičio nematavo.Automobilių vairuotojai bent prie pėsčiųjų tilto sumažina greitį,nes bijo neva ten stovinčių stacionarių greičio matuoklių.O motociklų lakstūnai to nebijo,nes nėra motociklo priekinio numerio ir niekas jo greičio neužfiksuos.Nustokite su ta propaganda,neva mes kovojame.Nieko jūs nekovojate nes nėra kam kovoti.Tai kam reikia meluoti?Jūs,belikę keli kelių policininkėliai,"kamšiojate vairuotuojams panosėn matuoklius tik tam,kad kartu su VMI ir UAB "ožys"Galėtumėte atimti automobilį ir prasukti didelį bizniuką.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių