Siaubinga: užpuolikas taksi vairuotoją talžė beisbolo lazda

  • Teksto dydis:

Kėdainių rajone – brutalus nusikaltimas. Jaunuoliai užpuolė į iškvietimą atvykusią taksi vairuotoją. Vienas jaunuolis moterį ir jos vairuotą automobilį talžė beisbolo lazda.

Kauno apskrities policija informuoja, kad gegužės 24 d. apie 23.30 val. Pelėdnagių kaime esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje buvo užpulta taksistė. Pasak pareigūnų, buvo sumušta 50-metė moteris, taip pat trankytas jos automobilis. Laimei, taksistei į pagalba atskubėjo kolegos – kiti taksistai.

Informacija apie įvykį perduota policijos pareigūnams ir greitosios medicinos pagalbos medikams. Netrukus buvo sulaikytas 17-metis jaunuolis bei kiti, galimai, kartu buvę asmenys.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Kaltinimai gali būti perkvalifikuoti, nes moteris sužalota gana stipriai. Apie jos sveikatos būklę nepranešama.

Moteris taksi įmonėje vairuotoja dirba ne vienerius metus. Ji paslaugi, nekonfliktiška. Kodėl jaunuoliai užpuolė moterį ir ją sumušė – aiškinasi teisėsauga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Augis

Augis portretas
Moteris taksi už vairo , tegul džiaugiasi kad nepatvarkė , barščius namie reikia virti

Šančių ,,kibiras,,

Šančių ,,kibiras,, portretas
Neatsibodo pasenusias ir kitų žinias perašinėti?

jauni liberpederastukai buvo padaugine

jauni liberpederastukai buvo padaugine  portretas
narkatos , o desertuj dar kanapiny duma uztrauke --todel ir sutalze moteriske [ galimai tikejosi apaiplest sekanciai dozei ]
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių