Klaipėdos pilies džiazo festivalyje – broliškasis baltų projektas „Trombomania“

  • Teksto dydis:

Birželio 27 d. Klaipėdos Teatro aikštėje mus džiugins „Trombomania“ – unikalus baltų projektas, kuriame susilieja dviejų trombonų sąskambis bei modernios latvių ir lietuvių liaudies dainų aranžuotės.

„Kiekvienas ansamblio narys – ryški ir unikali asmenybė, muzikos pasaulyje pripažinti muzikantai. Kasmet stengiamės į festivalį pakviesti brolius latvius, o šiais metais ilgametę brolystę vainikuos bendras projektas“, – sakė Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė.

Klaipėdos Teatro aikštėje jūsų lauks baltiškos vienybės ir meilės sklidinas projektas. Skirmantas Sasnauskas – trombonas, Lauris Amantovs – trombonas, Vita Rusaitytė – vokalas, Viktors Ritovs – klavišiniai, Andris Grunte – bosas, Arkadijus Gotesmanas ir Artis Orubs – perkusija ir mušamieji instrumentai.

Klaipėdos pilies džiazo festivalis – džiazo muzikos festivalis, organizuojamas Klaipėdoje nuo 1994 metų. XXX festivalis vyks birželio 27–29 d. Klaipėdos Teatro aikštėje. Visi renginiai – nemokami. Jubiliejinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis taip pat bus ir nuostabaus renginio, vyksiančio birželio 27–30 dienomis „The Tall Ships Races Klaipėda 2024“, kultūrinės programos partneris. Taip pat bus bendradarbiaujama su Tarptautiniu nematerialaus kultūros pavaldo festivaliu „Lauksnos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Neturiu nieko prieš šiuos atlikėjus, bet laikai, kai atvykdavo tikrai pasaulinio lygio atlikėjai jau praeityje. Gaila. Gerai, kad gražino į teatro aikštę. Tegul būna ne tiek garsūs muzikantai, bet ten jaukiau. Kažkada tas "festivalis" bare tilpdavo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių