Vakarą uostamiestyje karūnavo bendruomenės šventė

Šeštadienį uostamiestyje vyko antroji renginio „Šiluminė kultūra“ dalis, kurios metu į šventę susibūrė įvairios miesto bendruomenės. Klaipėdiečiams prie „Arkos“ kelios uostamiesčio bendruomenės padovanojo magiškas sutartines kartu ir su teatro pasirodymu. Renginio kulminacijos metu pristatyti viso projekto bendros kūrybos rezultatai.

Klaipėdos senamiestyje kultūra ir menu besidomintys klaipėdiečiai šeštadienio vakarą galėjo pasimėgauti skambiu miesto bendruomenės „Auda Judabra“ šventiniu pasirodymu ir teatralų ARTYN performansu.

Po pasirodymo visi dalyviai ir pasirodymą stebėję uostamiesčio gyventojai susirinko į eiseną ir keliavo į „Hofą“, kur vyko pagrindinis šventinis renginys

Dar penktadienį miesto kūrėjai, atvėrę savo kūrybines dirbtuves, visus klaipėdiečius kvietė į kūrybinius užsiėmimus, o šiandien renginį karūnavo bendruomenių vakaras.

Vykęs dviejų dienų renginys buvo asociacijos Klaipėdos kultūros bendruomenė įgyvendinto projekto „Įelektrinimas. Klaipėdos kultūros tinklai“ finalas.

Viso projekto metu uostamiesčio gyventojai buvo kviečiami į kūrybinius procesus kartu su profesionaliais menininkais. Buvo vedamos šokių pamokos, kuriamos vaizdo medžiagos filmo kūrimui, taip pat dalyviai galėjo patirti ir gatvių meno nuotykių.

Šie bendros kūrybos rezultatai buvo pristatyti šeštadienį bendruomenių vakaro metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebejimas

pastebejimas portretas
Prie kartuviu karunavosi,na labai idomu...

čia

čia portretas
gudų šventė

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kodel be tautiniu rubu? Bet kokioje sueigoje ar sventeje turetu buti devini Lietuviu tautiniai rubai. Kai kam taip norisi prarasti savo veida ir tradicijas…
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių