Audra siautėjo: Petrašiūnuose nuvirtęs medis pakėlė automobilį

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę Lietuvą užklupusi audra jau pridarė žalos. Kaune, netoli daugiabučio, nuvirtęs medis pakėlė automobilį.

Įsisiautėjusi audra Petrašiūnų mikrorajone išvertė medį. Socialiniuose tinkluose kauniečių pasidalintoje nuotraukoje matyti, kaip nuvirtęs medis pakėlė prie daugiabučio stovėjusį automobilį „Volkswagen“.

„Kauno dienai“ Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas pasakojo, kad šiuo metu ugniagesių pajėgos yra įvykio vietoje ir atlieka darbus.

 

 

Apie nuvirtusius medžius buvo pranešama ir kitose Lietuvos vietose.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė Eltai sakė, kad pirmieji pagalbos prašymai dėl nuvirtusių medžių buvo gauti 14.26 val. iš Šakių rajono, medžiai užvirto ant kelio ir trukdė eismui.

„Iki 16 valandos gauta daugiau nei 10 iškvietimų. Dėl nuvirtusių medžių pagalbos taip pat prašyta Raseinių, Kelmės, Pakruojo, Kauno, Radviliškio, Šakių rajonuose“, – sakė E. Zdanevičienė.

Primename, kad ketvirtadienio popietę Lietuvos pietvakariniuose rajonuose pradėjo formuotis audra. Vakare ir pirmoje nakties pusėje audra turėtų išplisti į daugelį kitų rajonų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Elada

Elada portretas
Tai kad pora nuotrauku yra jau anksciau skelbots ir rodytos. Neperdekite ir neisgalvokite ko nereikia, nekelkite i straipsni keliu menesiu senumo nuotrauku. Masina pakelta medzio. Kada tai atsitiko?

Aja

Aja portretas
Stipresnis vejas papute ir jau panika.Kas butu jei kiltu uraganas ar tornadas? Petrasiunuose Ekskavatorininku gatve pastoviai ,lietui palijus ,plaukia.Ir niekam nerupi.

Anonimas

Anonimas portretas
Medžiai turi būti genejami tuo labiau beržai bet aplinkosaugininkai neduos leidimo!nes tiek ąžuolai ir beržai sunku gauti leidimus .tai ir turime pasekmės !!!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių