Vandentiekio avarija: kai kurie kauniečiai liko be vandens (papildyta)

Kai kurie kauniečiai skundžiasi, kad trečiadienį liko be vandens. Kaip portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojas, vandens neturi kai kurie Senamiesčio ir Centro gyventojai.

„Iš pradžių galvojau, kad atjungė tik karštą vandenį, tai bala nematė, bet paaiškėjo, kad paliko visai be vandens. Ieškojau informacijos, kas nutiko, kol radau bendrovės „Kauno vandenys“ feisbuko paskyroje, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Senamiesčio gyventojas Aloyzas. – Kaimynai važiavo pro „Akropolį“, tai sakė, kad ten viskas skęsta. Tačiau kai kur miesto centre yra vandens, tad nuėjau į vienos kavinės tualeto kambarį, nusiskutau, nusiprausiau, dantis išsivaliau, nes turiu svarbų susitikimą, į kurį privalau nueiti tvarkingas.“

„Kauno vandenys“ informaciją apie vandentiekio avariją paskelbė šiek tiek po 11 val.

Regimanto Zakšensko nuotr.

„Informuojame, kad šiandien, apie 10.20 val., prie prekybos centro „Akropolis“ trūko magistralinė vandentiekio linija. Dėl ko įvyko avarija, aiškinamasi. Anot „Kauno vandenų“ avarinės tarnybos viršininko, specialistai jau vyksta į vietą. Atkreipiame dėmesį, kad vandens tiekimas šiuo metu sutrikęs Centro, Vilijampolės ir Senamiesčio mikrorajonuose. Atsiprašome už laikinus nepatogumus. Dedame visas pastangas kuo greičiau pašalinti avarijos padarinius. Dėkojame už supratingumą ir kantrybę“, – feisbuke skelbė bendrovė „Kauno vandenys“.

Su problemomis susidūrė ir „Žalgirio“ arenos baseinas.

„Dėl techninių kliūčių baseine laikinai nėra vandens, tad naujų klientų kol kas nepriimame. Informuosime, kai tik situacija bus išspręsta. Dėkojame už jūsų supratingumą“, – feisbuke pranešė baseino administracija.

Šiek tiek po vidurdienio „Kauno vandenys“ pranešė, kad gedimas lokalizuotas, vandens tiekimas buvo atnaujintas.

„Informuojame, kad apie 12 val. gedimas lokalizuotas, vandens tiekimas operatyviai atnaujintas tiek įmonėms, tiek gyventojams. Atkreipiame dėmesį, kad Centro, Senamiesčio ir Vilijampolės mikrorajonuose kol kas galimas vandens drumstumas“, – teigė įmonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Slava

Slava portretas
Bilotaitei Slava Simonyte

Idomu

Idomu portretas
O avarinės tarnybos irgi turės susimokėt 2eu nuo rugpjucio 1?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių