Stipriai sukrėtė: paaugliai mažamečiams grasino veikiančia vejapjove?

Sukrečiančia istorija pasidalijo viena mama, kurios mažametė dukrelė išgyveno didelį išgąstį. Moteris parašė pareiškimą policijai dėl incidento, kai du paaugliai esą veikiančia rankine vejapjove mosavo virš mažamečių galvų ir grasino papjauti.

„Radailių tėveliai, kieno jaunuoliai kvailioja su „trimeriu“ prie „Gintarinės šviesos“ darželio? Ką tik mūsų dviratukais besivažinėjančius 6 ir 8 metų vaikus vijosi du jaunuoliai įjungtu „trimeriu“, mosavo juo vaikams virš galvų, grasino papjauti. Šešiametė mergaitė baisiai persigandusi paliko dviratuką ir parbėgo rėkdama namo. Na, nežinau, už tokius veiksmus ir policiją reiktų kviesti“, – piktinosi mama.

Ji akcentavo, kad tokie dalykai negali kartotis, todėl prašė bendruomenės pagalbos išsiaiškinant, kieno vaikai taip galėjo pasielgti.

Vėliau moteris patikslino, kad paaugliai darželio link atžingsniavo iš Sodų gatvės pusės.

Moteris užsiminė, jog vaikas stipriai sukrėstas, negali užmigti, todėl prašė, kad suaugusieji pasikalbėtų su pavojų sau ir kitiems keliančiais paaugliais.

Klaipėdos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Donatas Lukas patikino, kad išties sulaukė mamos pranešimo.

„Toks įrenginys nėra skirtas žaidimams. Tai yra pavojingi dalykai. Neduok Dieve, bet ir netyčia gali nutikti tragedija“, – akcentavo D. Lukas.

Policijos atstovas priminė, kad atsakomybės paaugliai gali sulaukti nuo šešiolikos metų.

„Jei nieko nepadarė, tai gali būti traktuojama kaip chuliganizmas. Jei jie jaunesni nei 16 metų, tada visa surinkta medžiaga perduodama vaikų teisių gynėjams. Mūsų rankos irgi nėra laisvos, toks tai paauklėjimas“, – pastebėjo D. Lukas.

Jis priminė, kad rankines vejapjoves tėvai turėtų leisti naudoti tik su suaugusiųjų priežiūra.

„Žiūrint, kokie tie paaugliai. Kitas, žiūrėk, puikiai moka naudotis. Kiekvienas daiktas turi būti naudojamas pagal paskirtį. Tėvai atsako už savo vaikus. Tragedija gali įvykti per sekundę. Tokie dalykai nėra gerai. Nėra ko nešiotis veikiančio „trimerio“ po gatvę. Nepamenu, kad būtų kas nors panašaus įvykę“, – kalbėjo pareigūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

būtina

būtina portretas
pamosuoti virš seimūnų galvų už tokius priimtus įstatymus, palankius galvažudžiams

Jonas

Jonas portretas
Žmogžudžiais auga ,juk jų negalima bausti ,jie savo teises žino o pareigų Žinotų kad gaus i kalį už tokį elgesį tai taip nedarytų

Dalgeuskas

Dalgeuskas portretas
Žurnaliūstams-vejapjovė yra stumdomas žolės pjovimo įrenginys,su juo virš galvų nepamojuosi.Žoliapjovė arba trimeris būtent ir yra minimu atveju.Prieš rašydami pasidomėkit kas yra kas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių