Klaipėdietė perspėjo apie iškrypėlį: tamsoje stovėjo vyras, tenkino save

Debreceno kvartale, neapšviestoje teritorijoje, buvo pastebėtas save tenkinęs vyriškis. Jį pamačiusi klaipėdietė pagrasino paleisti savo šunį ir iškviesti policiją. Vyras, veikiausiai išsigandęs, pasileido bėgti ir dingo iš akiračio.

Kadangi buvo sutemę, vyriškio išvaizdos detalių moteriai pamatyti nepavyko.

Tačiau apie šį įvykį ji iškart informavo kitus kvartalo bendruomenės narius. Moters teigimu, tai esą ypač aktualu tiems, kurių vaikai kasdien eina pro parkelį į Klaipėdos Martyno Mažvydo progimnaziją. Be to, ten jau kurį laiką neveikia apšvietimas.

„Jeigu kartais jūsų vaikai vakarais vaikšto po parkelį, tegul pasisaugo eidami neapšviestoje teritorijoje. Apie 22 val. vedant šunį, prie keliuko už gimnazijos, tamsoje stovėjo vyras, tenkino save. Vyro foto nespėjau padaryti“, – rašė moteris.

Anot jos, nepažįstamasis vilkėjo chaki spalvos striukę su gobtuvu, rankoje turėjo maišą.

Į jos įrašą internete sureagavę žmonės klausė, ar vyriškis buvo su ūsais, kiti spėliojo, ar tai ne tas pats, kuris panašiais darbeliais mėgdavo užsiimti ir prieš 16 metų.

„Aukštas, liekno sudėjimo. Kai pasakiau, kad paleisiu šunį ir iškviesiu policiją, bėgo greitai pro medžius link Krizės centro“, – rašė klaipėdietė.

Manoma, kad pasprukęs vyras veikiausiai slėpėsi tarp Debreceno gatvės daugiabučių namų.

Vienas žmogus prisiminė, kad prieš kelias savaites netoli tos vietos buvo užpultas berniukas, apie įvykį policija esą informuota.

„Būkite neabejingi savo vaikų saugumui – fotografuokite bet kokį įtartiną iškrypėlį ir viešinkite“, – siūlė klaipėdietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JADZE

JADZE portretas
AR SU PLOSCIUM BUVO PADROCINO IR VISKAS KO JI GASDINAT

Purmaliai

Purmaliai portretas
Gerai kad šalia Mariaus nebuvo !

Purmaliai

Purmaliai portretas
Tai gal žmogui užėjo noras,patmsej drocino,o senei pakilo pavydas !
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių