Iš „Žalgirio“ pabėgęs M. Begičius mielai grįžtų į Kauną

Mirza Begičius vis dar jaučia kartėlį, kad pernai sausį įvykęs jo išsiskyrimas su Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubu nebuvo gražus.

Atsakinėdamas į basketnews.lt radijo  klausimus, vidurio puolėjas įvardijo netikėto išsiskyrimo su Kauno klubu priežastis – jo agentų finansinius reikalavimus, ir prisipažino, kad ateityje vėl mielai vilkėtų Lietuvos čempionų marškinėlius.

Šią vasarą M. Begičius su Madrido klubu tapo Ispanijos vicečempionu ir vėliau kontrakto nenutraukė. Kaip ir praėjusį sezoną, „Real“ gretose jis rungtyniaus su Martynu Pociumi, tapusiu bičiuliu, kai kartu žaidė „Žalgirio“ komandoje.

– Kaip pasikeitė M. Begičius palikęs „Žalgirį“? - basketnews.lt paklausė M.  Begičiaus

– Tikiuosi, kad tapau geresniu krepšininku. Manau, kad dabar esu pakantesnis savo vaidmeniui komandoje ir moku labiau padėti ekipos draugams.

– Kokie prisiminimai apie „Žalgirio“ klubą?

– Turiu labai daug gerų prisiminimų apie „Žalgirį“. Tai buvo labai geras laikas. Gaila, kad įvyko nesusipratimų tarp mano agentų ir „Žalgirio“ vadovybės. Bet vis dar turiu daug draugų Kaune. Ten gimė ir mano dukra.

– Ar vis dar bendraujate su kuo nors iš „Žalgirio“?

– Kartais socialiniame tinkle „Facebook“ pasišnekame su Mantu Kalniečiu. Kalbamės apie tai, kaip jis rungtyniauja, kartais pajuokaujame. Madride taip pat daug bendrauju su Martynu Pociumi.

– Ar iš tiesu „Žalgiryje“ tapote geresniu krepšininku?

– Taip, tikrai taip. Ypač antrajame sezone. Esu labai dėkingas „Žalgiriui“ už viską. Visą vasarą Kaune praleidau dirbdamas su Sigitu Kavaliausku ir kitais treneriais, kurie ten buvo.

Visas interviu – http://www.basketnews.lt/news-53827-begicius-jei-zalgiriui-ateityje-manes-reikes-mielai-zaisciau-sioje-komandoje-audio.html



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ignas

Ignas portretas
Verksnys

vanga

vanga portretas
nereikia ruosti krepsininku kitiems klubams!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių