Naujos detalės dėl Kipre dingusios A. Jonušienės: pykosi su mylimuoju, namo neparskrido

  • Teksto dydis:

Buvusi asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė Asta Jonušienė, jau apie 3–4 metus gyvenanti Kipre, Pafoso mieste, šiuo metu laikoma dingusia. Moteriai 51-eri. Apie dingimą socialiniuose tinkluose pranešė Ugnė, buvusio A. Jonušienės vyro, mirusio prieš kelis metus, dukra. Pasak Ugnės, praeityje garsi moteris gyveno su kipriečiu ir ruošėsi grįžti į Lietuvą pas savo mamą, tačiau nuo liepos 3 d. apie moterį žinių nėra.

„Esame pažįstamos, nors jau kurį laiką nebendravome. Asta Kipre palaikė ryšius su mano tėčiu, kuris jau mirė prieš keletą metų.

Nuo to laiko mūsų santykiai su Asta buvo minimalūs“, – naujienų portalui „Delfi“ pasakojo Ugnė, ankščiau su dingusiąja turėjusi giminystės saitų.

Ji teigė žinojusi, kad moteris gyveno su kipriečiu, o liepos 5 d. turėjo skristi namo pas mamą, tačiau taip ir neišvyko.

Ar ji turėjo skrydžio bilietą, nėra aišku.

Bet, pagal draugės žodžius, jos mamai buvo pasakyta, kad ji grįš liepos 5 d.“, – dalijosi žinią apie Astos Jonušienės dingimą Kipre socialiniuose tinkluose paskleidusi Ugnė.

„Man skambino Astos artima draugė iš Lietuvos ir patvirtino, kad ji planavo skristi į Lietuvą liepos 5 d., tačiau nepasiekė tikslo“, – sakė Ugnė.

Buvusi Astos giminaitė taip pat teigė, kad moteris pastaruoju metu skundėsi draugėms dėl santykių su kipriečiu.

Ji sakė daugumai draugių, kad santykiai su kipriečiu nėra geri.

„Ji sakė daugumai draugių, kad santykiai su kipriečiu nėra geri. Žinant Kipro politiką, nesinori pranešti policijai apie Astos skundus dėl santykių, nes tai gali sukelti problemų pačiame Kipre“, – pasakojo Ugnė.

Ji naujienų portalui „Delfi“ minėjo, kad kipriečiai vienas už kitą labai stengiasi ir gina vienas kitą, todėl skleisti galimai melagingą informaciją apie vietinį gyventoją yra išties pavojinga.

Ugnė svarsto, jog gal Astos dabartinis partneris iš tikrųjų ir nėra nekaltas. Tai – tik spėjimas, todėl detaliau įvykio aplinkybes išsiaiškinti reikia palikti Kipro policijai.

Tačiau labiausiai neramina tai, kad dingusios lietuvės telefonas buvo paskandintas mylimojo.

„Pasak mūsų draugo lietuvio, Astos telefoną kiprietis paskandino.

Nežinau ar jūroje, ar baseine. O nuo liepos 3 d. ji paskelbta dingusi“, – atskleidė Kipre gyvenanti kita tautietė.

Kadangi vyksta tyrimas, neatskleidžiama, kas pranešė apie dingimą.

Feisbuko nuotr.

Kipro spaudoje pranešama, kad moteris išėjo iš namų pasipuošusi, tarsi skubėtų į vakarėlį.

„Liepos 3 d. ji buvo pastebėta išėjusi pasipuošusi balta suknele, geltonais bateliais ir apyrankėmis. Atrodo, kad ėjo į vakarėlį arba buvo kažkur pakviesta“, – sakė Ugnė.

Oficialiame Kipro policijos portale prašoma pagalbos A. Jonušienės paieškoje.

„Žinančius ką nors, kas galėtų padėti ją surasti, prašome kreiptis į Pafoso savivaldybės biurą telefonu 26-806021 arba artimiausią policijos komisariatą, arba Piliečių liniją telefonu 1460“, – rašė salos policija.

Primename, kad anksčiau A. Jonušienę dažnai galima buvo pastebėti sukantis tarp pramogų pasaulio garsenybių, ji pati buvo itin ryški, nevengdavo viešų renginių, taip pat buvo asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė.

Maždaug nuo 2017 m. viešumoje moteris ėmė rodytis vis rečiau. A. Jonušienė maždaug prieš dešimtmetį išsiskyrė su garsiu lenktynininku, su kuriuo susilaukė vaikų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vieną dieną

Vieną dieną portretas
Pritrenks tas pavydus vyriokas už valkiojomąsi.

Vytiokas

Vytiokas portretas
Gaila kaip žmogaus.Bet kaip bobos, išdavusios savo tautą ir ieškančios nuotykių bet kur-ne.Kiek buvo rašyta ir kalbėta apie apie tokiu nuotykius,bet bobos nepasimoko ir ieško egzotinių by..ų.

neatsake

neatsake portretas
facebooke ir reikia skelbti paieska?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių