Skuodiškis žmoną nušovė sūnaus akivaizdoje: moteris laukėsi penkto vaiko?

Šeimos tragedija Skuodo rajone. Girtas vyras nušovė buvusią sugyventinę, savo keturių vaikų motiną. Kaimynai kalba, kad ji laukėsi ir penkto. Po to jau peiliu vyras puolė motiną ginantį sūnų, bet buvo pats sužalotas ir policijos bei „Aro“ pareigūnų sulaukė užrakintas bute. Kad gali nutikti nelaimė, kaimynai sako įtarę, esą vyras nuolat grasino buvusiai sugyventinei ir jos naujam vyrui.

Košmaru kaimynai vadina tai, kas vyko aštuonbutyje, esančiame Skuodo rajono Vižančių kaime. Apie vidurdienį dvidešimtmetis su motina atvažiavo pas buvusią šeimos galvą. Atskirai gyvenęs vyras pats paprašė, kad šeima aplankytų. Žadėjo dukros gimtadieniui duoti pinigų. Bet kaimynai spėja, kad taip pusamžis vyras specialiai atviliojo, kad nužudytų buvusią  jaunesnę sugyventinę.

Kai moteris įėjo į butą, buvęs sugyventinis į ją šovė sūnaus akivaizdoje, esą savavališkai į nupjautvamzdį perdarytu medžiokliniu šautuvu.

Atvykus pareigūnams daugiabučio gyventojai buvo įspėti – arba palikti namus, arba likti butuose ir nekišti galvos laukan.

Ji turi keturis vaikus, bet tas vienas kažkada už nusikaltimus irgi kalėjime sėdėjo.

„Policija liepė pasitraukti iš kiemo, neleido būti su mažamečiais. Sakė, jog yra pavojingas asmuo, kuris naudoja šaunamąjį ginklą. Kad neatsitiktų kas nors, ką gali žinoti“, – kalbėjo moteris.

Paskui žmonės matė, kaip iš laiptinės išnešamas moters kūnas su šautine žaizda krūtinėje. 44 metų moteris dar buvo reanimuojama, bet mirė medikų automobilyje.

„Rūpinosi vaikais, labai darbšti, dirbo, visur lėkė, gera moteris. Gaila labai. Mūsų kaimui labai gaila jos. Liko trys vaikai. Ji turi keturis vaikus, bet tas vienas kažkada už nusikaltimus irgi kalėjime sėdėjo“, – pasakojo moteris.

Savo keturių vaikų motiną nušovęs 55 metų vyras buvo girtas, įpūtė net 2,65 promiles. Kaimynai įtarė, kad gali nutikti nelaimė.

Jis vis kalbėjo, kad papjaus, nušaus.

„Seniai jau jis minėjęs buvo, kad į vietą pastatys. Dienų klausimas“, – prisiminė kaimynas Mindaugas Labanauskis.

„Ta pati socialinė darbuotoja pasakė, kaip vėžlys turiu atbulom vaikščioti, kad manęs nepaskerstų. Jis vis kalbėjo, kad papjaus, nušaus“, – pasakojo kaimynas Vaidas Šverys.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Kai pora išsiskyrė vyras ne kartą grasino nužudyti ne tik buvusią sugyventinę, bet ir naująjį moters draugą, su kuriuo, kaip šneka kaimo žmonės, moteris laukėsi vaiko. Tad esą vyras pražudė dvi gyvybes. Jis gąsdino ir aplinkinius, nes namie laikė ne vieną ginklą.

Jis gąsdino ir aplinkinius, nes namie laikė ne vieną ginklą.

Baisiausia kaimynams buvo, kai rytais vyras treniruodavosi iš balkono šaudydamas į taikinį medyje – butelį.

„Kiekvieną dieną šaudė į tą pūslę. Aš jam sakiau, dar pašaudyk, kai mano vaikai vaikšto, aš tau viską atimsiu. Jis turėjo orinį šautuvą su balionėliu“, – kalbėjo V. Šverys.

Pasak kaimynų, neįgaliu vyru rūpinosi socialinė darbuotoja.

Į socialinį būstą jis persikėlė prieš kelis mėnesius, kai išsiskyrė su sugyventine.

Esą bėdų šeimoje kildavo ir dėl vyro pomėgio išgerti, ir dėl smurto.

Tad moteriai tekdavo kviesti policiją. Vyrui buvo taikytas ir smurto orderis.

Dabar saugomas policijos jis gydomas ligoninėje. Pareigūnų teigimu, vyro sveikatos būklė prasta, tad dar negalima jo apklausti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Realybė

Realybė portretas
Kaimo policininkų nėra, seniūnijos babcės grėsmės neįžvelgė... Liūdna, kai moerys keičia vyrus kaip kojines, gimdo pusdebilius atžalas ir gyvena su primatais. Kas kontroliavo, žinodami tai, kad girtaujantis ŽUDIKAS turėjo ginklą, šaudydavo kaime pramogai? Niekas....

Ji gimdė pirmą vaiką būdama 14m?

Ji gimdė pirmą vaiką būdama 14m? portretas
Parašyra, kad su 20mečiu sūnumi atvažiavo pas buvusį vyrą.. o nušautoji buvo 44 metų?

Išdavystė yra kartais sukelia stipresius jausmus nei mirtis

Išdavystė yra kartais sukelia stipresius jausmus nei mirtis portretas
Citata iš str. "Apie vidurdienį DVIDEŠIMTMETIS su motina atvažiavo pas buvusią šeimos galvą". Toliaus rašo, kad moteriai buvo 44 metai. Su tuo pačiu vyru pasidarė 4 vaikus ir staiga? panoro su kitu vyru gyvent? Dabar įsivaizduokit, kokią nuomonę visuomenė turi apie vyrą, kuris po 20 bemdro gyvenimo palieka savo moterį ir išeina pas kitą?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių