Vagys bandė susprogdinti butą kartu su jo šeimininke

Kybartų policijos nuovados pareigūnai aiškina labai neįprastą nusikaltimą – miestelio gyventoja skundžiasi, kad vagys norėjo susprogdinti jos butą kartu su ja pačia.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 33 metų Vilkaviškio rajono, Kybartų miestelio gyventoja į policijos nuovadą atskubėjo penktadienį, 13.50 val.

Jos papasakota istorija greičiau primena detektyvinį filmą, nei realybę. Moteris pareigūnams papasakojo, kad 8 val. ryto ji, kiap įprasta, atsibudo savo bute viename iš Tarybų gatvės namų. Tiesa, šįkart ją prižadino ne žadintuvas, o aitrus dūmų kvapas.

Pramerkusi akis, moteris teigia, priešais save ant fotelio degančią pagalvę. Ji bandė ją pasiekti, tačiau negalėjo – rankos buvo surištos.

Šiaip ne taip išsivadavusi iš virvių, ji užgesino degančią pagalvę, tačiau tuo siaubo istorija dar nesibaigė. Nuėjusi į virtuvę ji pamatė, kad atsukti penki dujinės viryklės ventiliai. Juos užsukusi, moteris suprato, ją norėjo susprogdinti su visu butu.

Patikrinusi savo daiktus ji pasigedo mobiliojo ryšio telefono, pakrovėjo ir 300 litų.

Kas galėjo trokšti jos mirties, moteris sako neįsivaizduojanti. Nežino ir kas šeimininkavo jos bute, kai ji pati miegojo.

Ar ši istorija tikra, ar pačios nukentėjusios išgalvota, aiškinasi policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai kad

Tai kad portretas
lrytas.lt rašo, kad tai padarė buvęs sugyventinis lrytas.lt/-12981123231295941594-kybartuose-vyras-gaisru-tik%C4%97josi-sukelti-sprogim%C4%85-ir-pra%C5%BEudyti-buvusi%C4%85-sugyventin%C4%99.htm

dabar

dabar portretas
isversk i normali kalba

Goda

Goda portretas
Matomai kažkas užmigdė ir po to galėjo daryti ką norėjo.Juk nebepirmas toks atvejis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių