Įvykiai lietuviškoje televizijoje: transvestitas keliauja per laidas

Sostinės gatvėmis vaikštantį kirpėją Raulį dažnas tautietis palaiko... dailia mergina. LNK televizijoje jis jau spėjo nusifilmuoti dviejose laidose.

„Būna, kad einu gatve su Darja, ir prieina du simpatiški vyrukai. Sako, oi, kokios gražios merginos! O kuo jūs vardu? Tuomet pasakau, kad esu Raulis, - tai vyrukams tikrai būna šokas!” - juokdamasis ir šelmiškai braukdamas ranka ilgokus plaukus pasakoja Raulis – Vilniuje kirpėju dirbantis vaikinas, mėgstantis dėvėti moteriškus drabužius ir kasdien naudojantis dekoratyviąją kosmetiką.

Raulis neslepia – Lietuvoje jis turi širdies draugą ir daugybę draugių merginų, juk tik su jomis įmanoma smagiai paplepėti apie naujausias madas, aptarti įdomiausius vakarėlius ir „glamūrinių“ žurnalų viršelius.

„Nuo mažens man daug įdomiau būti su merginomis, čiauškėti, matuotis sukneles, sijonus, papuošalus!” - atvirai pasakoja Raulis, kurio geriausia draugė Darja LNK pažinčių laidoje „Būk mano meile!” ieškojo sau tinkamo vaikino.

„Darja, o tu į Raulį žiūri kaip į draugą, ar jis tau panašesnis į draugę merginą?” - smalsavo laidos vedėja, aktorė, serialų žvaigždė Inga Norkutė – Žvinienė.

„Man Raulis tiesiog draugas. Apie lytį tiesiog negalvoju. Su juo galiu kalbėti apie bet ką, jis žino, ką mėgstu, gali iš karto pasakyti, tinka man vaikinas, ar ne!” - draugyste su Rauliu džiaugėsi laidos nuotaka Darja.

Ar laidos jaunikiai atlaikys Raulio klausimus? Kuo baigsis pasimatymas, kurio metu Raulis paslapčiomis flirtavo su jaunikio draugu ir ką pasirinks Darja? Žiūrėkite laidoje „Būk mano meile!” antradienį, 15:55 per LNK.

Praeitą savaitę LNK laidoje „KK2 penktadienis“ Petras Gražulis išsigando, kai paaiškėjo, jog šalia jo sėdinti egzotiškų bruožų moteris iš tikrųjų yra vyras iš Azerbaidžano – tas pats Raulis.


Šiame straipsnyje: Raulistransvestitasgėjus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Danute

Danute portretas
Ach, kur pradingo tas tikrasis vyriškumas....gaila ir man...kad žmogui taip sunku džiaugtis savo prigimtine lytimi ir ją priimti...:)

mmm

mmm portretas
saunuolis grazulis,teisingai kalba.mes uz lietuva be pederastu.nuo to ir iki pedofilu prieinama,greitai ir tie zygiuos.

kkk

kkk portretas
o man labiau patinka skinhedai.....ju poziuris....isvaizda... :) nors seniau nezinojau ka reiskia transvestitas,skinhedai....viskas is europos! kaip sakoma atsirado virusu,atsirado ir vaistu ;) nei vieni,nei kiti nera normalus,bet as rinkciausi pastaruosius....labiau jie man i vyrus panasus!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių