Už praeities nuodėmes dukros motiną pasmerkė gyvenimui gatvėje

LNK televizijos laidai „24 valandos" retai skambina anonimai, bet šis atvejis būtent toks. Nenorėjęs prisistatyti žmogus susijaudinęs pasakojo, kad Jurbarko rajone gyvena dukters žiauriai skriaudžiama mama. Atseit senolė badauja, prašo pas kaimynus maisto, rausiasi šiukšlių konteineriuose, o dabar duktė apskritai veja mamą lauk. Laidos komanda nedelsdama išvyko nurodytu adresu.

Virginija, tvarkingai gyvenanti Veronikos duktė, atvirai papasakojo sukrečiančią savo ir seserų gyvenimo istoriją. Pasirodo, Veronika iš viso susilaukė 5-ių dukrų. Tačiau nė vienos iš jų pati neaugino. Keturias mergaites priglaudė vaikų globos namai, penktąją įsivaikino geri žmonės. O jų mama tuo metu šventė gyvenimą. Keitė vyrus it puskojines, girtuokliavo, nesirūpino nei savo, nei dukrų ateitimi.

Nepaisant to, Virginija senatvėje priglaudė neturinčią kur gyventi mamą. Deja, ji savo gyvenimo būdo nepakeitė, tad po dvejų metų neapsikentusi moteris pareikalavo, kad motina išsikraustytų. Paskutinė senolės viltis – dar viena, netoliese gyvenanti duktė. Tačiau nuvykus pas ją, moteris pareiškė, kad ir jos namuose mamai vietos nėra. Nejaugi likimas taip žiauriai už praeities nuodėmes nubaus Veroniką, kad gyvenimo saulėlydį ji pasitiks gatvėje?


Šiame straipsnyje: konfliktasMotinanamaidukros

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių