Garsioje JAV aktualijų laidoje – juokeliai apie Lietuvą: pasijuokė ir iš chirurgų, ir iš statulų

  • Teksto dydis:

Sekmadienį, birželio 23-ąją, garsioje HBO televizijos laidoje „Last Week Tonight“, komikas Johnas Oliveris išsamiai pasakojo apie Jungtinės Karalystės politinę situaciją ir artėjančius rinkimus. Kalbėdamas apie tai, kad vis daugiau britų medicininių paslaugų ieško žemyninėje Europoje, komikas užsiminė apie Lietuvą.

Laidoje teigta, kad kokybiškų sveikatos apsaugos sistemos paslaugų negaunantys britai plūsta į Lietuvą. HBO laidoje buvo parodytas 2023 m. atliktas interviu su chirurgu Šarūnu Tarasevičiumi.

„Praėjusiais metais mes padarėme apie 400 ar 500 operacijų. Apie 80 proc. jų buvo atliktos Jungtinės Karalystės gyventojams. Ten gyvenantys žmonės atvyksta dėl to, kad savo šalyje turi labai ilgą laukiančiųjų eilę. Žinoma, jie čia taip pat randa nepriekaištingą kokybę“, – sakė lietuvis medikas.

 

 

Komiką ir publiką studijoje prajuokino tai, kad interviu buvo filmuotas atliekant tikrą operaciją, o fone buvo matyti, kaip chirurgas entuziastingai mosuoja chirurginiu plaktuku.

„Nežinau, kas stebina labiau – ar tai, kaip smagiai jis mosuoja plaktuku, ar faktas, kad jis juo naudojasi per interviu”, – pastebėjo J. Oliveris.

Anot komiko ir laidos vedėjo, į Lietuvą turėtų plūsti ne britai, o amerikiečiai iš Naujojo Džersio valstijos – juk mūsų sostinės traukinių stotyje stovi didžiulė Tony Soprano iš legendinio serialo „Sopranai“ statula.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)))

:))) portretas
gaila, kad nesijuoke is islaikytiniu pedokonservu rinkeju mokejusiu mokescius sovietams

Cha

Cha portretas
Turbūt dar šitas komikas nematė reklamos Lietuva -drasi šalis!

Komentarijus

Komentarijus portretas
Čia kaip miestiečiai ir kaimiečiai. Labai normalus žmogiškas elgesys. Keista kad tai nėra savaime suprantamas dalykas. Turbūt autorius jaunutis or galvoja kad pasaulis gražus.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių