Juanesas sužibo Vilniuje

Trečiadienio vakarą Lietuvos sostinėje koncertavo merginų numylėtinis, hito "La Camisa Negra" atlikėjas iš Kolumbijos Juanesas.

Lotynų Amerikos žvaigždė Juanesas į trijų valandų trukmės koncertą susirinkusiems gerbėjams padovanojo vienintelį Baltijos šalyse akustinį koncertą.

Vasarą 40-metį atšventusi pasaulinio garso Lotynų Amerikos žvaigždė koncerte atliko populiariausius ir žinomiausius savo kūrinius, tokius kaip "La Camisa Negra", "Volverte a Ver", "Me Enamora", "Es Por Ti", "La Senal" ir kt.

Lietuvių širdis pavergusio Juaneso koncertą apšildė taip pat iš Kolumbijos kilęs garsus lietuvių muzikantas Jurgis Didžiulis. Jis savo gerbėjus džiugino specialiai parengta soline programa.

Hito "La Camisa Negra" autoriaus diskografijoje – penki albumai, atlikėjas taip pat yra įrašęs dainą "Fotografia" su Nelly Furtado ir "La Paga" su grupe "The Black Eyed Peas".

Ispaniškai lotynų, popmuzikos ir roko kūrinius atliekantis Kolumbijos atlikėjas, gitaristas ir dainų autorius Juanesas yra vienas daugiausia Lotynų Amerikos "Grammy" apdovanojimų pelniusių atlikėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių