Lady Gaga muzikos festivalyje: dešrelės, vėmimas ir įkvėpimas

  • Teksto dydis:

Lady Gaga 24 valandas dėmesio centre metiniame muzikos festivalyje ir konferencijoje „South By Southwest“ (SXSW) pradėjo jai tipiška įsimintina maniera.

Popmuzikos provokatorė savo pasirodymą ketvirtadienio vakarą pradėjo „Stubb's BBQ“ spirgindamasi ant iešmo kaip išdarinėta kiaulė, jos šokėjams tapšnojant ją barbekiu šepečiais, o paskui viskas tapo išties keista.

„Doritos“, jos fondo „Born This Way Foundation“ labui, paremtas šou, kuris buvo iš dalies pagarba sadomazochistiniam sekso klubui, iš dalies - turėjo ir provokuoti, ir įkvėpti.

Lady Gaga vakarą pradėjo pasinaudodama segmentu iš pokalbių laidos „Jimmy Kimmel Live“, vilkėdama pūstą baltą suknelę ir užsidėjusi milžinišką skrybėlę, kuri beveik visiškai dengė jos veidą. Vėliau, jau „Stubb's“, ji neįprastai vėsų vakarą lauke išsirengė iki juodo bikinio. Pasirodymą SXSW ji baigs penktadienį ryte, kai turi pasakyti svarbią konferencijos kalbą.

L.Gagos pasirodymas prasidėjo nuo to, kad patraukli moteris provokuojamai valgė keptas dešreles. Netrukus po to Gaga į sceną pasikvietė draugę Millie Brown (Mili Braun) padėti atlikti „Swine“. M.Brown, „vėmalų dailininkė“, išgėrė neoninės žalios spalvos skysčio butelį, o paskui viską išvėmė ant dainininkės, kuri tuo metu mušė būgnus.

Tada abi jos užsiropštė ant mechaninio „buliaus“, kuris iš tikrųjų vaizdavo kiaulę. Vėliau M.Brown išpiešė Gagą juodu skysčiu, kuris jos odą ištepė visam pasirodymo laikui.

Tačiau ne visas šou turėjo šokiruoti. Buvo ir momentų, kurie turėjo įkvėpti.

„Myliu savo gerbėjus, nes jie visuomet leidžia man būti savimi ir jiems nerūpi, kas ką sako“, - miniai pasakė Lady Gaga.

Kiek vėliau ji leidosi į apmąstymus per dainą „Dope“.

„Daug lengviau būti savimi nei būti kažkuo kitu, - pareiškė ji miniai, grodama pianinu melancholiškas natas. – Nes tada turi apsimesti kažkuo kitu ir mėgti dalykus, kurių nemėgsti, ir daryti dalykus, kurių nenori daryti“.


Šiame straipsnyje: Lady Gagagarsenybėsmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių